Φωτογραφίες του Ντέμη Νικολαΐδη από το 2007 - Τα φιλιά με την Δέσποινα Βανδή σε κοινή θέα

Τότε που ήταν τρελά ερωτευμένοι και ασυγκράτητοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφίες του Ντέμη Νικολαΐδη από το 2007 - Τα φιλιά με την Δέσποινα Βανδή σε κοινή θέα

Τι κι αν αποφάσισαν να χωρίσουν; Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης υπήρξαν κάποτε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Πολύ τους έχουν χαρακτηρίσει ως Μπέκαμ και Βικτόρια και δεν έχουν άδικο...

Η ιστορία ήθελε τη γνωριμία τους να έγινε το 1998 στο κέντρο «Γκάζι», όπου και τραγουδούσε η Δέσποινα, ένα βράδυ που η ΑΕΚ έκανε τον χορό της στο κέντρο διασκέδασης και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή, η τραγουδίστρια βγήκε στη πίστα φορώντας τη κιτρινόμαυρη φανέλα με τον αριθμό 11, που ανήκε στον Ντέμη. Τον αριθμό, που αργότερα θα της αλλάξει τη ζωή…

Όλη η αλήθεια όμως, αποκαλύφθηκε από την ίδια τη Δέσποινα σε μια τηλεοπτική συνέντευξη, που είπε πως ο Ντέμης την πήρε τηλέφωνο χωρίς να έχουν γνωριστεί καν και μάλιστα η στιχομυθία πήγε κάπως έτσι: « -Είμαι ο Ντέμης Νικολαΐδης» –«Κι εγώ είμαι ο Πάπας!», απάντησε χαρακτηριστικά εκείνη.

Πριν συναντηθούν, μιλούσαν στο τηλέφωνο για τρεις μήνες περί ανέμων και υδάτων. Από το πρώτο ραντεβού, όταν συναντήθηκαν, άρχισαν τα φτερουγίσματα στο στήθος και τα τρελά καρδιοχτύπια. «Στο πρώτο ραντεβού που τον είδα έπαθα σοκ. Μου άρεσε πάρα πολύ. Έβλεπα μπροστά μου ένα αρσενικό με όλη τη σημασία της λέξης» , είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά».

Κάπως έτσι, ξεκίνησε ένας από τους μεγαλύτερους έρωτες της σόουμπιζ, αλλά με αρκετές δυσκολίες. Ο τότε πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάκης Ψωμιάδης, είχε αντιρρήσεις σχετικά με τη σχέση Ντέμη-Δέσποινας και κατηγόρησε τον Ντέμη – ως ποδοσφαιριστή – για άστατη ζωή. Τότε, ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να ξενιτευτεί στην Ισπανία και στην Ατλέτικο Μαδρίτης, για να επιστρέψει στην ΑΕΚ ένα χρόνο μετά, αυτή τη φορά ως πρόεδρος.

Τα επόμενα δύο χρόνια η Δέσποινα κρατάει το σπίτι της στη Βούλα και μένει μερικές μέρες στο σπίτι του Ντέμη στη Φιλοθέη, μέχρι που αποφασίζουν να συγκατοικήσουν και έτσι, αναζητούν το κατάλληλο σπίτι, το οποίο θα γίνει η πρώτη «φωλιά» του έρωτά τους, έχοντας πια κοινή ζωή.

Μετά από τέσσερα χρόνια συμβίωσης, το 2003 έρχεται η επίσημη επισφράγιση του έρωτά τους, και το λαμπερό ζευγάρι ενώνεται με τα δεσμά του γάμου. Μάλιστα, όταν έγινε γνωστό μέσω της αγγελίας της εφημερίδας «Βήμα», ξεκίνησε το ατελείωτο γαϊτανάκι πληροφοριών, δηλώσεων και εκπομπών. Η τελετή του γάμου έγινε σε αυστηρό κύκλο συγγενών 80 ατόμων στο κτήμα Νάσιουτζικ, στις 17 Ιουνίου του 2003.

Από τότε το ζευγάρι δεν έκανε πολλές κοινές εμφανίσεις, μόνο σε πολύ μεγάλα γεγονότα, όπως την απονομή του πλατηνένιου δίσκου της Δέσποινας Βανδή που έλαβε χώρα το 2007 στην Αίγλη. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε το ζευγάρι ίσως στις πιο... αποκαλυπτικές στιγμές του! Φιλιά και αγκαλιές... Ιδού...

Τρυφερές στιγμές για Ντέμη Νικολαΐδη και Δέσποινα Βανδή από έξοδό τους το 2007

Ντέμης Νικολαΐδης Δέσποινα Βανδή φωτογραφίες από το παρελθόν

Ντέμης Νικολαΐδης Δέσποινα Βανδή

Ντέμης Νικολαΐδης Δέσποινα Βανδή διαζύγιο

Ντέμης Νικολαΐδης Δέσποινα Βανδή χωρισμός

Άσχημα νέα για τον Ντέμη Νικολαΐδη λίγο μετά το διαζύγιό του με την Δέσποινα Βανδή

Ο Ντέμης Νικολαΐδης λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού του από την Δέσποινα Βανδή, φημολογείται πως έχει κάνει μια νέα αρχή στην προσωπική του ζωή και βρίσκεται σε ένα έντονο φλερτ με μοντέλο του GNTM!

Μάλιστα, έχουν δοθεί στην δημοσιότητα αρκετές πληροφορίες για την κοπέλα αυτή! Ο ίδιος σαφώς, ούτε έχει διαψεύσει ούτε έχει επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ αυτό. Δεν συνηθίζει άλλωστε να το κάνει.

Ωστόσο, η... τροπή της σχέσης αυτής δεν φαίνεται να είναι ευχάριστη καθώς νέο ρεπορτάζ του περιοδικού CIAO αναφέρει πως μετά την δημοσιοποίηση της και την έκταση που πήρε το θέμα οι δυο τους έχουν απομακρυνθεί χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως έχουν χωρίσει.

Απλώς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, παίρνουν μια απόσταση και αποφεύγουν να κυκλοφορούν μαζί στα μέρη όπου μπορεί να τους δουν τα αδιάκριτα βλέμματα ή ο φωτογραφικός φακός.

Οι δυο τους, ωστόσο, να σημειωθεί πως έχουν θεαθεί αρκετές φορές σε ρεστοράν του Χαλανδρίου, αλλά και σε ερημική παραλία στο Σούνιο. Επίσης, είναι πάνω από μια οι φορές που έχουν αποδράσει στην Εύβοια χωρίς κανένας να τους πάρει χαμπάρι.