Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του Άκη Τσοχατζόπουλου - Τι έλεγε για τη Βίκυ Σταμάτη

«Τη γυναίκα μου τη φυλάκισαν επειδή...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του Άκη Τσοχατζόπουλου - Τι έλεγε για τη Βίκυ Σταμάτη

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής (27/8), μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη. Πριν από τέσσερα χρόνια, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ στον ALPHA.

Τότε, ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε εξηγήσει πως η ζωή που έκανε δεν ήταν πολυτελής και πως όλα του τα βήματα τα άντεχε ο μισθός ενός υπουργού.

Την ίδια στιγμή αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη, τονίζοντας πως είναι αθώα και πως δεν έχει καμία ανάμειξη με όσα της προσάπτουν.

Η συνέντευξη του Άκη Τσοχατζόπουλου στην Αυτοψία και τα σχόλια για τη Βίκυ Σταμάτη

«Ήταν μία ψεύτικη διαρκής επίθεση εναντίον μου. Σε όλα τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά υπήρχε αυτό το πράγμα. Η δική μου ζωή είναι πολύ απλή και φυσιολογική. Και της οικογένειάς μου. Ουδέποτε είχαμε σπατάλες, ούτε πολυδάπανη ζωή, ούτε μέσα, ούτε σπίτια, ούτε τίποτα. Αυτά που είχα, ήταν αυτά που αγόρασα. Έμενα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, αλλά ήταν η νόμιμη αγορά, διαφανής και έγκυρη» είχε πει αρχικά.

Αναφερόμενος στον πολυτελή γάμο που έκανε στο Παρίσι με τη Βίκυ Σταμάτη, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, είχε σχολιάσει: «Τον γάμο μου τον άντεχε ο μισθός ενός υπουργού. Πήγα τρεις ημέρες σε μία άλλη πόλη και παντρεύτηκα. Υπήρξε πολύς μύθος γύρω από όλα αυτά. Σπατάλες, δεξιώσεις κτλ. Ένα δείπνο ήταν, με 10-15 άτομα στο ξενοδοχείο. Όλα αυτά τότε συνέτειναν στη σκόπιμη λασπολογία». Αναφορικά με τη Βίκυ Σταμάτη, είχε σημειώσει: «Τη γυναίκα μου τη φυλάκισαν επειδή είναι η σύζυγός μου. Είναι παντελώς αθώα και πέρασε τρία ολόκληρα χρόνια στο ψυχιατρείο. Είχε δυσμενή μεταχείριση επειδή ήταν η γυναίκα μου».

Η τελευταία ανάρτηση της Βίκυς Σταμάτη με τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Παρασκευής (27/8) ο Άκης Τσοχατζόπουλος μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη ενώ ταλαιπωρούνταν από αρκετά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια.

Ο πολιτικός μάλιστα είχε αποφυλακιστεί στις 2 Ιουλίου του 2018 επικαλούμενος προβλήματα υγείας και τον περασμένο Ιούλιο, διακομίσθηκε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο.

Πριν από μερικούς μήνες, όταν είχε γίνει γνωστή η περιπέτεια που έζησε με την υγεία του ο Άκης Τσοχατζόπουλος λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μία νέα φωτογραφία με τον σύζυγό τη στέλνοντας για ακόμα μία φορά το δικό της μήνυμα.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, οι δυο τους βρίσκονται ξαπλωμένοι στο κρεβάτι τους και ποζάρουν στον φακό κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Βίκυ Σταμάτη έχει μοιραστεί κάποιο ιδιαίτερο στιγμιότυπο στο Instagram, ενώ δεν έχει διστάσει και να «λυγίσει».

«Stay Strong», δηλαδή «Μείνε δυνατός», ήταν το μήνυμά της στη λεζάντα που την συνόδευε, ενώ πάνω στη φωτογραφία έγραφε «Συγχώρεσέ τους δεν ξέρουν τι κάνουν».

Βίκυ Σταμάτη -Άκης Τσοχατζόπουλος