Η μάχη του Παναγιώτη Πέτσα του Big Brother με το βάρος του - Πώς από 130 κιλά έφτασε να έχει κοιλιακούς

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του πατέρα του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η μάχη του Παναγιώτη Πέτσα του Big Brother με το βάρος του - Πώς από 130 κιλά έφτασε να έχει κοιλιακούς

Ο Παναγιώτης Πέτσας είναι ένας από τους 14 νέους παίκτες που μπήκαν πριν από λίγες μέρες στο σπίτι του Big Brother. Βέβαια αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε σε κάποιο ριάλιτι αφού πέρυσι, συμμετείχε στον τρίτο κύκλο του GNTM.

Μέχρι στιγμής, ο Παναγιώτης Πέτσας έχει δείξει πως αποτελεί ένα από τα πιο δυναμικά πρόσωπα μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, ενώ έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον του για μία συμπαίκτριά του.

Η μάχη του Παναγιώτη Πέτσα με τα κιλά

Ήδη από την οντισιόν του GNTM 3, ο Παναγιώτης Πέτσας είχε αποκαλύψει ότι στο παρελθόν είχε φτάσει να ζυγίζει 130 κιλά, μέχρι που πήρε την απόφαση να αλλάξει ριζικά τη ζωή του. Σήμερα το σώμα του είναι τόσο καλοσχηματισμένο που μπορεί να σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

«Ήμουν 130 κιλά. Ήταν κάτι που μου άλλαξε όλη τη ζωή. Έχω γενικά baby face και με το που αδυνάτισα φάνηκαν οι γωνίες, τα ζυγωματικά κλπ… Αποφάσισα να μπω σε αυτό το τρυπάκι και να αλλάξω όλη μου τη ζωή, να φτιάξω όλη μου την κατάσταση, να αρχίσω γυμναστική, διατροφή κλπ…

Και πείσμωσα και όσο πήγαινε έβλεπα τα αποτελέσματα και έλεγα “θέλω κι άλλο, να γίνω η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου”. Δεν το έκανα για τα κορίτσια, το έκανα για τον εαυτό μου γιατί ήθελα να το αλλάξω αυτό. Σίγουρα η αντιμετώπιση των ανθρώπων άλλαξε.

Με το που ξεκίνησα να κάνω γυμναστική και διατροφή και άρχισα να βλέπω βελτίωση στον οργανισμό μου και στον εαυτό μου, άρχιζαν να αλλάζουν πολλά πράγματα, αντοχές, ενέργεια, ήταν όλα πολύ καλύτερα. Πριν ήμουν πιο κλειστός, αλλά μετά αυξήθηκε η αυτοπεποίθησή μου», είχε πει ο ίδιος πριν από μερικούς μήνες στην Φωλιά των ΚουΚου.

Η εξομολόγηση του πατέρα του Παναγιώτη Πέτσα

«Ο Παναγιώτης είναι ένα μικρό θαύμα. Από 130 κιλά έφτασε να κάνει ένα σώμα και να μπει σε ένα διαγωνισμό στους δέκα καλύτερους στην Ελλάδα. Για εμάς αυτός είναι άθλος και βέβαια είναι για το κάθε παιδί που το βλέπει. Πριν από τρία, τέσσερα χρόνια ξεκίνησε να θέλει πράγματα για την εμφάνιση του.

Νωρίτερα ήταν στρουμπουλούλης. Το έκανε με πολλή σκληρή δουλειά για αυτό και εμείς είμαστε χαρούμενοι. Που άκουσε την καρδιά του και έκανε το όνειρο του πραγματικότητα. Είναι παράδειγμα ο Παναγιώτης, αντλώ δύναμη από εκείνον και είναι ο ήρωας μου», είχε πει χαρακτηριστικά εμφανώς συγκινημένος για τη δύναμη που κατάφερε να δείξει ο γιος του.