Άφησαν εποχή στις λαϊκές τα σύνολα της Ελένης Μενεγάκη - Σπάνιες φωτογραφίες

Τα κλικ που θα μείνουν για πάντα στο πέρασμα των χρόνων

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Άφησαν εποχή στις λαϊκές τα σύνολα της Ελένης Μενεγάκη - Σπάνιες φωτογραφίες

Ήταν, είναι και θα είναι η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και όχι αδίκως, αλλά η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στην καρδιά των τηλεθεατών γιατί πάντα ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Μπορεί στις οθόνες να την βλέπαμε υπέρλαμπρη, βαμμένη και ντυμένη με ωραία ρούχα αλλά στην καθημερινή της ζωή ήταν απλή! Φωτογραφίες από περιοδικά που ανά διαστήματα την είχαν απαθανατίσει από την λαϊκή μέχρι το περίπτερο, το αποδεικνύουν περίτρανα αυτό.

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν το όνειρο κάθε φωτογράφου, όλοι σκότωναν για μια φωτογραφίας της γι' αυτό όπως καταλαβαίνετε έτρεχαν από πίσω σε κάθε της βήμα. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την είχε απαθανατίσει άπειρες φορές σε σούπερ μάρκετ να κάνει τα ψώνια με την μαμά της, ή στο περίπτερο να πηγαίνει να πάρει πράγματα με 12ποντοι γόβα (δείτε εδώ το απίστευτο φωτογραφικό υλικό), πάντα όμως ήταν χαμογελαστή!

Μπορεί να ήταν απλή αλλά ήταν πάντα στιλάτη με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει τόσο καλά!

Φωτογραφίες από τις εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη κατά καιρούς

Μενεγάκη

Μενεγάκη αποκλειστικές φωτογραφίες

Μενεγάκη ντυσίματα

Μενεγάκη  Youweekly.gr

Όταν η Ελένη Μενεγάκη συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές

Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να την έχουμε αγαπήσει μέσα από τον ρόλο την παρουσιάστριας, ωστόσο έχει δοκιμαστεί και σε άλλα πράγματα, τα οποία έχει βγάλει εις πέρας με μεγάλη επιτυχία.

Συγκεκριμένα, μπορεί οι περισσότεροι να μην το θυμούνται αλλά την έχουμε απολαύσει στο παρελθόν και σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως στο «Πάτερ ημών» όπου μάλιστα είχε και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Επιπλέον, έχει κάνει εμφάνιση και σε άλλες σειρές της δεκαετίας του 90' αλλά και σε μερικές πρόσφατες παραγωγές. Μερικές από τις σειρές που έχει συμμετάσχει είναι Τα Μπακούρια, Αχ Ελένη, Νταντά για όλες τις δουλειές, Καραμπόλα και Μην αρχίζεις την Μουρμούρα.