Τζιν παντελόνια, adidas και fluffy μπουφάν - Τι φοράει η Ελένη Μενεγάκη για να πάει σούπερ μάρκετ

Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης στην καθημερινή της ζωή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τζιν παντελόνια, adidas και fluffy μπουφάν - Τι φοράει η Ελένη Μενεγάκη για να πάει σούπερ μάρκετ

Μπορεί να χαρακτηρίζεται ως βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης αλλά και οι βασίλισσες πάνε σούπερ μάρκετ! Η Ελένη Μενεγάκη στην καθημερινότητά της είναι ένας απλός άνθρωπος σαν όλους εμάς! Μπορεί στην εκπομπή της να ντύνεται με πανάκριβα σύνολα αλλά εκτός πλατό είναι μια άλλη γυναίκα...

Το Youweekly.gr έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και σύλλεξε φωτογραφικό υλικό από τις εξόδους της Ελένης μέχρι το σούπερ μάρκετ... Εντάξει, σαν αυτά που φορούσε για να πάει στην λαϊκή σίγουρα δεν είναι (δείτε εδώ φωτογραφίες) αλλά τότε ήταν και μια άλλη εποχή, ήταν άλλα πράγματα στην μόδα.

Οι καθημερινές εμφανίσεις της Ελένης

Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη σούπερ μάρκετ

Ελένη Μενεγάκη εμφανίσεις

Ελένη Μενεγάκη mega

Ελένη Μενεγάκη παρουσιάστρια

Ελένη Μενεγάκη ψώνια

Ελένη Μενεγάκη διατροφή

Το 2016 μάλιστα ο φωτογραφικός φακός του YOU είχε απαθανατίσει την Ελένη Μενεγάκη να ψωνίζει μόνη για το σπιτικό της με τον Ματέο και να έχει φουλάρει το κοράτσι μέχρι πάνω.

Παρατηρήσαμε λοιπόν τότε ότι διαλέγει, ποιοτικά προϊόντα που την βοηθάνε ιδιαίτερα ακόμη και στο χάσιμο βάρους. Αφαιρούμε φυσικά τις πίτσες τις κατεψυγμένες, γιατί αυτές προφανώς προορίζονται για τα παιδιά της!

Τα τρουφάκια της Ελένης:

Η συνταγή είναι απλή για μικρούς και μεγάλους: 200 γραμμάρια κουβερτούρα, 250 γραμμάρια βούτυρο για ζαχαροπλαστική με 30% λιπαρά, 150 γραμμάρια βούτυρο κλασσικό τα βάζετε σε ένα τηγάνι και όταν αυτά ενοποιηθούν σε χαμηλή φωτιά βάζετε αν θέλετε λίγο ξύσμα πορτοκάλι, 50 γραμμάρια κακάο σε σκόνη, 450 γραμμάρια μπισκότα της αρεσκείας σας χοντροκομμένα, 1 βανίλια, λίγο κονιάκ αν θέλετε, ½ σκόνη κανέλα…Αφού ενοποιηθεί και γίνει μία ωραία μάζα, το βάζουμε σε ένα μπολ και μέσα στο ψυγείο, το αφήνουμε για αρκετή ώρα και μετά το βγάζουμε. Το μείγμα θα είναι σαν πλαστελίνη και κάνουμε μικρές μπάλες.