Σπάνιο: Με τους ορούς και το νεογέννητο στα χέρια- Η πρώτη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από το μαιευτήριο

Ρίγη συγκίνησης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπάνιο: Με τους ορούς και το νεογέννητο στα χέρια- Η πρώτη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από το μαιευτήριο

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να είναι μία γυναίκα με πολλές ασχολίες, ωστόσο ανέκαθεν στη ζωή της, προτεραιότητά της ήταν τα παιδιά της. Η παρουσιάστρια απέκτησε τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια από τον πρώτο της γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο, ενώ πριν από κάποια χρόνια ήρθε στη ζωή η μικρή Μαρίνα, καρπός του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Η ίδια δείχνει μεγάλο σεβασμό στην έννοια της μητέρας και άλλωστε έχει μεγάλη αδυναμία και στη δική της μαμά, τη Ζέτα Μισόκαλου, η οποία είχε μάλιστα πριν από μερικές μέρες τα γενέθλιά της (δείτε εδώ πώς της ευχήθηκε).

«Την μαμά μου την χόρτασα στα σ αγαπώ μαμά …. της το έλεγα 100 φορές την μέρα κι εκείνη πάντα γελούσε ! Όταν απέκτησα τα δικά μου παιδιά έκανα το ίδιο και σ εκείνα , 100 φορές την μέρα τους έλεγα ποσό πολύ τα αγαπώ … ακόμα και τώρα που έχουν μεγαλώσει το ίδιο κάνω … Αγάπη , αγάπη , αγάπη , μια μεγάλη αγκαλιά … αυτό για εμενα είναι η μάνα με δυο λόγια !

Μανουλα μου ακόμα στο φωνάζω … μαμα μου σ αγαπώ και σ ευχαριστώ που είσαι εσυ η μαμα μου … σ ευχαριστώ που μου στάθηκες τόσο για να καταφέρω να αποκτήσω και να μεγαλώσω 4 υπέροχα παιδιά ! Μανούλες όλου του κόσμου χρόνια πολλά … μανούλες της καρδιάς …μανούλες της κοιλιάς ! Γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα!», είχε γράψει η ίδια σε ανάρτησή της για τη μητέρα της πριν από λίγο καιρό.

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από το μαιευτήριο

Ανάμεσα σε διάφορες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί η Ελένη Μενεγάκη, βρίσκεται και ένα υπέροχο στιγμιότυπο από τη μέρα που ήρθε στη ζωή η μεγάλη κόρη της, η Λάουρα, το 2005.

Η φωτογραφία είναι ιδιαίτερα συγκινητική και αγγίζει τους πάντες.

Ελένη Μενεγάκη μαιευτήριο

«Όταν πήγαμε να παντρευτούμε με τον Λάτσιο...» - Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για το γάμο της πριν τον Παντζόπουλο

Μια σπάνια αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο (δείτε σπάνιες φωτογραφίες από το μυστήριο) έκανε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της σήμερα Πέμπτη 3/2 το πρωί. Η παρουσιάστρια είχε μια συζήτηση με τους συνεργάτες της σχετικά με το πόσο έχει προχωρήσει η κοινωνία μας σε θέματα ταμπού.

Με αφορμή λοιπόν κάτι που ειπώθηκε, η Ελένη ανέφερε πως στο γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, πριν μπουν στην εκκλησία τους ρώτησαν ποιο επίθετο θέλουν να πάρουν τα παιδιά τους.

«Όταν είχαμε πάει να παντρευτούμε με τον Λάτσιο, το πρώτο πράγμα που μας ρώτησαν στην εκκλησία είναι “τι επίθετο θέλουν να πάρουν τα παιδιά σας;”. Εγώ τότε δεν τα ήξερα και κοίταξα λίγο σαν χαζή. Σκεφτόμουν τότε “μήπως νομίζουν ότι αυτά δεν είναι δικά μας επίθετα;”. Δεν το έπιασα με τη μία, αλλά άφηνα τον Γιάννη να τα λέει που ήταν και σοβαρός και εγώ απλά παρακολουθούσα».

«Μας είπαν ότι πρέπει να συμφωνήσουμε και οι δύο σύζυγοι. Όλα αυτά έπρεπε να τα υπογράψουμε για να μπούμε στην εκκλησία και τα υπογράψαμε. Τότε μου είχε κάνει εντύπωση γιατί δεν τα ήξερα, ήμουν και μικρή. Τώρα πια δε μου κάνει εντύπωση» αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.