Πλέον έχει πάρει σύνταξη - Τι δουλειά έκανε στο παρελθόν ο πατέρας του Σάκη Ρουβά

Ελάχιστοι το γνωρίζουν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πλέον έχει πάρει σύνταξη - Τι δουλειά έκανε στο παρελθόν ο πατέρας του Σάκη Ρουβά

Ο Σάκης Ρουβάς έχει πολύ ψηλά την έννοια της οικογένειας και αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού και ο ίδιος μεγάλωσε σε ένα σπίτι με αρκετή αγάπη. Έτσι λοιπόν φρόντισε να κάνει το καλύτερο δυνατό και για την υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την αγαπημένη του, Κάτια Ζυγούλη.

Ο Σάκης Ρουβάς δεν κρύβει την ιδιαίτερη αδυναμία που έχει στα αδέρφια του και ειδικά στον Απόστολο, ο οποίος έχει δηλώσει πως τον έχει σαν πρότυπο.

Η δουλειά του πατέρα του Σάκη Ρουβά και το διαζύγιο

Ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Ρουβάς, είναι συνταξιούχος οδηγός ασθενοφόρου και η μητέρα του, Άννα - Μαρία Παναρέτου, εργαζόταν στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας στα Duty Free. Έχει δύο μικρότερους βιολογικούς αδερφούς, τον Βασίλη και τον Τόλη, ο Βασίλης γεννημένος το 1975 ο δε Τόλης το 1977, καθώς και έναν ετεροθαλή αδερφό από την πλευρά του πατέρα του, τον Νίκο, που γεννήθηκε το 1991.

Σάκης Ρουβάς πατέρας Κωνσταντίνος

Η οικογένεια του ήταν φτωχή και ο Ρουβάς ξεκίνησε να φροντίζει τα αδέρφια του σε ηλικία 5 ετών. Από την ηλικία των τεσσάρων, έκανε μαθήματα μπαλέτου και πρόβαλλε μια αθλητική δραστηριότητα. Οι γονείς του ασχολούνταν με το θέατρο και τα θεατρικά δρώμενα και στην ηλικία των 10 ο Ρουβάς πρωταγωνίστησε στην πρώτη του θεατρική παραγωγή (Αν οι καρχαρίες ήταν άνθρωποι). Οι παλιοί του συμπρωταγωνιστές είχαν εντυπωσιαστεί με το ταλέντο του. Σύντομα μετά από αυτό, ο Ρουβάς ανακάλυψε την μουσική για την οποία έδειξε τον ίδιο ενθουσιασμό όσο για τον αθλητισμό. Ξεκίνησε να μαθαίνει μόνος του κιθάρα, εμπνευσμένος από παγκόσμιους καλλιτέχνες όπως ο Έλβις Πρίσλεϊ.

Το 1984 οι γονείς του χώρισαν. Ο ίδιος με τον έναν αδερφό του, τον Τόλη, μετακόμισαν στο χωριό των παππούδων του τον Ποταμό, μετά τον δεύτερο γάμο του πατέρα τους. Ο νεαρός Ρουβάς έκανε διάφορες δουλειές για να στηρίξει την οικογένειά του, μεταξύ των οποίων δουλειά ως βοηθός σε κατάστημα επισκευής αυτοκινήτων, ως οικοδόμος αλλά και ως μπάρμαν. Από την προσχολική ηλικία έδειχνε να έχει δυσκολία στο σχολείο, ειδικά στην ανάγνωση και τη γραφή (κάτι σαν Δυσλεξία). Λόγω του ότι εργαζόταν κατά την διάρκεια της μέρας, ο Ρουβάς πήγε σε βραδινό Γυμνάσιο & Λύκειο μαζί με την μητέρα του, η οποία είχε τελειώσει μόνο το δημοτικό.

Η εμφάνιση του πατέρα του Ρουβά στο Survivor 5

Το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν στο αποψινό 22/2 επεισόδιο του Survivor 5 απόλαυσε και ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος πριν το αγώνισμα είχε εκφράσει την επιθυμία του να ακούσει τη φωνή του μπαμπά του και να του ζητήσει μια μεγάλη συγνώμη. Η ευχή του αυτή φαίνεται πως πραγματοποιήθηκε αφού ο μπαμπάς του είχε φροντίσει να του στείλει ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

«Θέλω να σου πω ότι σε αγαπάω πάρα πολύ, είναι μια κουβέντα που δεν την έχεις ακούσει ποτέ από το στόμα μου και θέλω να σου πω ένα συγνώμη γιατί δεν έχω αφιερώσει όσο χρόνο θα έπρεπε για να καλύψω το κενό που είχα ως παιδί. Θα κάνουμε τρελά ψαρέματα παρέα», είπε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Ρουβάς.