Σε ιδιωτικό σχολείο πάει η κόρη Μενεγάκη - Παντζόπουλου! Εξωπραγματικό το ποσό που δίνουν το χρόνο

Το ζευγάρι θέλει τα καλύτερα για την μικρή Μαρίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε ιδιωτικό σχολείο πάει η κόρη Μενεγάκη - Παντζόπουλου! Εξωπραγματικό το ποσό που δίνουν το χρόνο

Η Ελένη Μενεγάκη θέλει τα παιδιά της να έχουν τα καλύτερα, όπως άλλωστε κάθε μητέρα! Για το λόγο αυτό λοιπόν, μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο αποφάσισαν να στείλουν και την μικρή Μαρίνα (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει) σε ιδιωτικό σχολείο. Συγκεκριμένα, στο St Catherine's.

Το Youweekly.gr λοιπόν, έψαξε και βρήκε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο σχολείο, όπως το πόσο κοστίζει να φοιτήσεις εκεί.

Το St Catherine's ιδρύθηκε το 1956 στους χώρους της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα. Αν και αρχικά προοριζόταν να παρέχει εκπαίδευση σε παιδιά από τη Βρετανία και την Κοινοπολιτεία, διδάσκει τώρα 1154 μαθητές, ηλικίας 3 έως 18 ετών, από 54 εθνικότητες. Το St Catherine's είναι μια «μη κερδοσκοπική οργάνωση». Είναι, ωστόσο, ιδιωτικό σχολείο και είναι εγγεγραμμένο στο Companies House στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης καταχωρημένο ως φιλανθρωπικό ίδρυμα στην Επιτροπή Φιλανθρωπίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το St Catherine's προσπαθεί να ενισχύσει την αγάπη της μάθησης μέσω ενός καλά διδαγμένου, κατάλληλα προκλητικού, σαφώς καθορισμένου, ευρέως και ισορροπημένου προγράμματος σπουδών. Στόχος είναι να αναπτύξει πλήρως το πνευματικό, κοινωνικό, φυσικό και δημιουργικό δυναμικό των μαθητών, εν αναμονή ότι θα εξελιχθούν σε ευαίσθητους, ενημερωμένους, αποφασιστικούς και ικανούς παγκόσμιους πολίτες του μέλλοντος.

Αυτό είναι το σχολείο που πάει η κόρη Μενεγάκη και Παντζόπουλου

Η ανάπτυξη χαρακτήρων και οι διαπροσωπικές δεξιότητες αναπτύσσονται μέσω μιας σειράς σχετικών εκπαιδευτικών εμπειριών και εξωσχολικών δραστηριοτήτων. Ως κορυφαίος εκθέτης της παγκόσμιας ιθαγένειας, οι μαθητές του St Catherine's ενθαρρύνονται να αναπτύξουν δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, δεξιότητες επίλυσης συγκρούσεων, στρατηγικές διαπραγμάτευσης και κατανόηση πολυπολιτισμικών, πολυθρησκευτικών και πολυφυλετικών εννοιών στο πλαίσιο του πολιτιστικού πλουραλισμού.

Οι μαθητές αναμένεται να αναζητήσουν λύσεις σε περιβαλλοντικά και οικολογικά προβλήματα και να επιδείξουν ενεργά ευθύνες και ορθές πρακτικές για καλή παγκόσμια, ευρωπαϊκή και εθνική ιθαγένεια, καθώς και να έχουν σαφείς προσδοκίες για τη σημασία και τα οφέλη των προσωπικών, κοινωνικών και υγειονομικών στρατηγικών.

Τόσο κοστίζει το σχολείο που πάει η κόρη Μενεγάκη - Παντζόπουλου

*Το έγγραφο έχει αναρτηθεί στο επίσημο site του σχολείου.

St.Catherine School λεφτά μικρή Μαρίνα

Η φωτογραφία της Μενεγάκη με τον Παντζόπουλο και όλα της τα παιδιά

Πολύ σπάνιο είναι να δούμε όλη την οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη μαζί. Τελευταία φορά που τους είδαμε ήταν στην τελευταία εκπομπή της παρουσιάστριας στον ALPHA. Ο Ματέο, μαζί με τον Άγγελο, την Βαλέρια, την Λάουρα και την μικρή Μαρίνα βρέθηκαν στο πλευρό της αυτή την συγκινητική ημέρα (δείτε βίντεο με τα πρόσωπα τους)

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια φωτογραφία που τους δείχνει όλους μαζί στο πλατό της παλιάς της εκπομπής. Βέβαια τα πρόσωπα των κοριτσιών της είναι καλυμμένα με pixel!

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος παιδιά