Δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης - Η αληθινή καταγωγή του πρώην συζύγου της Βάσως Λασκαράκη

Το γνωρίζατε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης - Η αληθινή καταγωγή του πρώην συζύγου της Βάσως Λασκαράκη

Ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου αλλά και παρουσιαστής δηλώνει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος είναι γεννημένος στις 28 Ιουλίου 1981.

Η καταγωγή του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Γεννήθηκε στη Ζυρίχη αλλά μεγάλωσε στο χωριό Γαλατάς Μεσολογγίου και μετέπειτα στην Πάτρα. Κατάγεται από το Κρυονέρι Αιτωλοακαρνανίας. Το 1999, σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει στη Δραματική Σχολή "Ίασμος" του Βασίλη Διαμαντόπουλου, από όπου και αποφοίτησε.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές σειρές και ταινίες ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός από την τηλεοπτική σειρά "Κρυφά Μονοπάτια" και την ταινία "Οξυγόνο" (2003).

Επίσης ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εμφανίστηκε και ως τραγουδιστής στο τραγούδι "Πάνω στην τρέλα μου" της Βανέσας Αδαμοπούλου, ως μέλος του συγκροτήματος Ι7 στα πλαίσια της ταινίας "Λούφα και Παραλλαγή : Σειρήνες στο Αιγαίο" (2005) και ως ράπερ στο βίντεοκλιπ του τραγουδιού "Lipstick" (2006) όπου τραγουδούσε με την Αποστολία Ζώη.

Η καταγωγή του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Το 2008, στα γυρίσματα της σειράς "Η Πολυκατοικία" γνώρισε την συμπρωταγωνίστριά του, Βάσω Λασκαράκη με την οποία παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2013 ενώ λίγο αργότερα απέκτησαν και την πρώτη τους κόρη, Ευαγγελία Τσιμιτσέλη (γεν. 10 Νοεμβρίου 2013). Στις 28 Σεπτεμβρίου 2017 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μέσω του δικηγόρου τους.

Από το 2018 μέχρι και σήμερα είναι ζευγάρι με την επίσης ηθοποιό Κατερίνα Γερονικολού (δείτε εδώ ποιο είναι το κοινό τους μυστικό).

Κούκλα δημοσιογράφος - Η σύντροφος του πριν την Γερονικολού και πριν τη Λασκαράκη

Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Τσιμιτσέλης να ζει τον έρωτά του με την Κατερίνα Γερονικολού, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η προσωπική του ζωή ανέκαθεν αποτελούσε θέμα συζήτησης στα μέσα ενημέρωσης.

Όπως είναι γνωστό, ο αγαπημένος ηθοποιός υπήρξε παντρεμένος με τη συνάδελφό του, Βάσω Λασκαράκη, με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει και μία κόρη, την Εύα, η οποία είναι η πρώτη τους προτεραιότητα.

Πριν ωστόσο τα φτιάξει με τη Βάσω Λασκαράκη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχε βρει τον έρωτα στα μάτια μιας καλλονής δημοσιογράφου που του είχε πάρει το μυαλό!

Βρισκόμαστε στο 2008 και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης γνωρίζει την -άγνωστη τότε- δημοσιογράφο Ευαγγελία Τσιορλιδά: Ο Γιάννης, τρελός και παλαβός με την εντυπωσιακή Ευαγγελία, την οποία και γνωρίζει στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής, την φλερτάρει με έξυπνες ατάκες και καταφέρνει να κερδίσει την καρδιά της.

Οι δυο τους, συγκατοικούν πολύ γρήγορα σε σπίτι που αγόρασε ο Γιάννης στα Βόρεια προάστια και ενώ όλοι περιμένουν ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας... Χωρίζουν!

Γιάννης Τσιμιτσέλης πρώην σχέσεις

Λίγο αργότερα, γνωρίζει την μέλλουσα γυναίκα του, Βάσω Λασκαράκη και τα υπόλοιπα είναι ιστορία....