Μένει στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε... - Στη «φόρα» η καταγωγή της Αγγελικής Νικολούλη

Ναι κι όμως!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μένει στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε... - Στη «φόρα» η καταγωγή της Αγγελικής Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα πρόσωπα των ημερών καθώς είναι μία από τους δημοσιογράφους που ασχολούνται ενεργά με την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Μάλιστα, απόψε (25/3) αναμένεται να κάνει και μία έκτακτη εκπομπή για το θέμα με σοβαρές αποκαλύψεις (δείτε εδώ το συγκλονιστικό teaser που έχει κυκλοφορήσει).

Η γνωστή δημοσιογράφος γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου του 1964. Στο τηλεοπτικό κοινό έγινε ευρέως γνωστή στο πλευρό του Κώστα Χαρδαβέλλα με τον οποίο βέβαια οι σχέσεις της, από ένα σημείο και μετά χάλασαν (δείτε εδώ τι συνέβη μεταξύ τους).

Η καταγωγή της Αγγελικής Νικολούλη

Αγγελική Νικολούλη καταγωγή

Αυτό που λίγος κόσμος γνωρίζει είναι ότι παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής της το έζησε στην Αθήνα, η Αγγελική Νικολούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο Ηλέιας.

Η καριέρα της ξεκίνησε από την Πελοπόννησο και συγκεκριμένα από τις εφημερίδες της Πάτρας. Η Αγγελική Νικολούλη εκείνη την εποχή πραγματοποιούσε πρωτοποριακές και εις βάθος έρευνες για θέματα που λίγοι τολμούσαν να “αγγίξουν”: πορνεία και εκμετάλλευση παιδιών, ναρκωτικά, φυλακές…

Έπειτα ακολούθησε η εφημερίδα «Απογευματινή», ο «Ελεύθερος Τύπος», το «Έθνος».

Ποιος είναι ο πρώην σύζυγός της

Μπορεί η Αγγελική Νικολούλη να είναι μια αυστηρή δημοσιογράφος που ασχολείται με σημαντικά θέματα όπως την υπόθεση της τραγωδίας στην Πάτρα, ωστόσο, κάποτε ήταν και μια τρυφερή νοικοκυρά. Υπήρξε παντρεμένη για 22 ολόκληρα χρόνια με αστυνομικό.

Συγκεκριμένα, υπήρξε από το 1987 έως το 2009 παντρεμένη με τον αστυνομικό Γιάννη Μουσούλη που υπηρέτησε στην προσωπική φρουρά του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος υπήρξε κουμπάρος στο γάμο τους.

Το ζευγάρι κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και έχουν διαρρεύσει μονάχα ελάχιστες πληροφορίες για το γάμο τους. Μαζί μάλιστα, απέκτησαν και έναν γιο - δείτε τον σε φωτογραφία.

«Πάντα υπάρχουν πολλοί λόγοι που δύο άνθρωποι ώριμοι και σοβαροί, που προσέχουν την οικογένειά τους, φτάνουν στο διαζύγιο. Δεν χρειάζεται να τους αναλύσω... Απλά, θεωρώ ότι όταν βλέπεις ότι οδηγείσαι σε αδιέξοδο, πρέπει να τολμάς... Γιατί από το να κοροϊδεύει ο ένας τον άλλον, από το να λιμνάζει μια σχέση, είναι καλύτερο να βάζεις ένα τέλος. Γενικά, είναι πολλοί οι παράγοντες», είχε πει χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη για τον χωρισμό της και το διαζύγιο του.

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγός της Αγγελικής Νικολούλη