Στην φόρα όλη η αλήθεια - Τι δουλειά κάνουν οι γονείς της Βάσως Λασκαράκη

Αυτή είναι η ασχολία τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στην φόρα όλη η αλήθεια - Τι δουλειά κάνουν οι γονείς της Βάσως Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες ηθοποιούς. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (2002) και έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους σε δημοφιλής τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων είναι Η Πολυκατοικία, Κλεμμένα Όνειρα, Το σόι σου και Έρωτας Μετά.

Η ίδια έχει μια κόρη από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ωστόσο από το 2017 είναι με τον Λευτέρη Σουλτάτο, τον οποίο και παντρεύτηκε μετά από περίπου δύο χρόνια. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που αναφέρεται τόσο στην κορούλα τους, όσο εμείς και στους γονείς της -δείτε εδώ το πατρικό της-.

Τι δουλειά κάνουν οι γονείς της Βάσως Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 1979 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της, Χρήστος Λασκαράκης και Αναστασία Βαμβακίδου, ασχολούνται με τον καθαρισμό κτηρίων.

Τι δουλειά κάνουν οι γονείς της Βάσως Λασκαράκη

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της, το 2002 άρχισε να κάνει τις πρώτες της δουλειές ως ηθοποιός σε θεατρικές παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη. Το καλοκαίρι του 2005 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα με σκοπό να συμμετάσχει σε μια μεγάλη ακρόαση της εταιρείας παραγωγής Άνωση Α.Ε., που αφορούσε στην αναζήτηση ηθοποιών για τις τηλεοπτικές σειρές του MEGA. Τελικά, μετά την ολοκλήρωση των δοκιμαστικών, κέρδισε ένα μικρό ρόλο στο καστ του τέταρτου κύκλου της καθημερινής σειράς Φιλοδοξίες.

Σπάνιες φωτογραφίες στη δημοσιότητα - Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός της

Μπορεί η Βάσω Λασκαράκη να μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ωστόσο η αλήθεια είναι πως σπάνια, ή μάλλον σχεδόν ποτέ, δεν την βλέπουμε με τον αγαπημένο της αδερφό. Από την άλλη, οι φωτογραφίες με την κολλητή της, Αθηνά Οικονομάκου είναι πολλές και εντυπωσιακές.

Ο αδερφός της Βάσως Λασκαράκη ασχολείται ενεργά με τη γυμναστική και στο παρελθόν έχει πραγματοποιήσει ορισμένες αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τόσο με την ηθοποιό, όσο και με τον Λευτέρη Σουλτάτο, τον Νίκο Βουρλιώτη, τον Μελέτη Ηλία και άλλους από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Το όνομα του είναι Ντέμης Ματάκης και είναι αρκετά γοητευτικός. Μπορεί να μη μοιάζει ιδιαίτερα με τη Λασκαράκη, αλλά τα δύο αδέλφια έχουν τη δική τους ομορφιά.