Δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα - Στο φως η πραγματική καταγωγή της Δέσποινας Βανδή

Ήρθε στην ηλικία των 6 ετών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα - Στο φως η πραγματική καταγωγή της Δέσποινας Βανδή

Μια από τις πιο πετυχημένες Ελληνίδες καλλιτέχνιδες είναι χωρίς αμφιβολία η Δέσποινα Βανδή, η οποία είναι μια από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες σε πωλήσεις δίσκων τα τελευταία χρόνια καθώς έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις το 1.500.000 αντίτυπα παγκοσμίως.

Η ίδια βιώνει μια πολύ ευχάριστη περίοδο τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, μιας και παρουσιάζει την νέα της εκπομπή Chart show (δείτε εδώ τι θα δούμε αύριο 2/4) αλλά και σε πρόσωπο, μιας και τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Μάλιστα, ρίχνοντας μια ματιά στο βιογραφικό της, πολλοί δεν γνωρίζαμε ότι η Δέσποινα Βανδή δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα.

Η καταγωγή της Δέσποινας Βανδή

Γεννήθηκε στο Τύμπινγκεν της Γερμανίας στις 22 Ιουλίου 1969. από οικογένεια με ποντιακή καταγωγή. Σε ηλικία 6 ετών, η οικογένεια εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Καβάλα, όπου η Βανδή πέρασε τα νεανικά της χρόνια. Φοίτησε στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

Στο φως η πραγματική καταγωγή της Δέσποινας Βανδή

Ξεκίνησε την καριέρα της το 1991, αφού παρακολούθησε μαθήματα τραγουδιού και φωνητικής. Για αρκετά χρόνια εργαζόταν σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, ενώ ήδη είχε αλλάξει το επώνυμό της από Μαλέα σε Βανδή, για να μη το μάθουν οι γονείς της που δεν ενέκριναν την απασχόληση της κόρης τους.

Νυφούλα ξανά η Δέσποινα Βανδή;

Και μπορεί ακόμη και σήμερα και μετά την αποκάλυψη των φωτογράφων από την συνάντησή του με την Κατερίνα Παναγοπούλου (δείτε εδώ το υλικό), ο Ντέμης να αρνείται πεισματικά να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την προσωπική του ζωή, όμως όλοι ξέρουν ότι η Δέσποινα Βανδή δεν κρύβει το γεγονός ότι είναι τρελά ερωτευμένη με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Δέσποινα Βανδή διαζύγιο με Ντέμη Νικολαΐδη

Οι δυο τους δεν κρύβουν, επίσης, στις ιδιωτικές τους συζητήσεις το γεγονός ότι θέλουν να επισημοποιήσουν την σχέση τους ακόμη κι αν αυτό είναι κάτι που δεν ανακοινώνουν δημόσια. Όχι ακόμη τουλάχιστον. Και ένας λόγος ήταν ότι εκκρεμούσε το διαζύγιο της Δέσποινας και η ίδια δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση για τα μελλοντικά της σχέδια πριν αφήσει πίσω της ολοκληρωτικά το κεφάλαιο του γάμου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Ciao δεν αποκλείεται η Δέσποινα και ο Βασίλης να επισημοποιήσουν την σχέση τους και μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι.