Μια άλλη πριν φτιάξει την οδοντοστοιχία της - Σπάνιες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη

Η αλλαγή που έχουν προσέξει λίγοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μια άλλη πριν φτιάξει την οδοντοστοιχία της - Σπάνιες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη

Ένα πρόσωπο το οποίο εδώ και πολλά χρόνια έχει μπει στο σπίτι των τηλεθεατών και αποτελεί σίγουρα το πιο δημοφιλές όσον αφορά την παρουσίαση στην Ελλάδα είναι χωρίς αμφιβολία η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχει διανύσει άπειρα χιλιόμετρα στον τηλεοπτικό αέρα.

Η ίδια από μικρή είχε το αστέρι της επιτυχίας, ξεκινώντας την καριέρα της σγουρομάλλα, καστανή, αδύνατη, ως παρουσιάστρια το 1991, από το κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη. Έπειτα, το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια», δίπλα στον Αλκίνοο Ιωαννίδη, ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν.

To 1995, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι του ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για μια σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά, κάτι που σχολίασε μάλιστα πρόσφατα μέσα από την εκπομπή της. Επίσης, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε ως παρουσιάστρια και κράτησε δέκα χρόνια. Παράλληλα παρουσίαζε και τα «Καλλιστεία ΑΝΤ1», ενώ έκανε γκεστ εμφάνιση στις σειρές «Καραμπόλα» (1997) και «Νταντά για όλες τις δουλειές» (1998).

Το 2005, η αγαπημένη παρουσιάστρια έκλεισε την πόρτα του ΑΝΤ1 για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην τηλεοπτική της ζωή. Αυτή τη φορά στον Alpha, ακολουθώντας τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος ήταν τότε Διευθυντής Προγράμματος του καναλιού. Μετά όμως το διάλειμμα που έκανε από την τηλεόραση με διάρκεια 1 χρόνο, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στις οθόνες μας, αυτή τη φορά όμως μέσα από την συχνότητα του MEGA.

Αναφορικά με τα παιδικά της χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να μεγαλώσει με τον βιολογικό της πατέρα, τον οποίο έχασε σε ηλικία 2,5 ετών από την επάρατη νόσο (δείτε εδώ ποιος ήταν ο πατριός της). Τα επόμενα χρόνια της ζωής της δεν ήταν στρωμένα με ροδοπέταλα. Η ίδια είχε εκμυστηρευτεί σε παλιότερη συνέντευξή της ότι δεν είχε οικονομική άνεση και πολλές φορές έμπαινε ακόμα και λαθραία στο σινεμά, αφού το εισιτήριο για την οικογένεια ήταν ακριβό.

Το σχολείο δεν ήταν από τις αγαπημένες της ασχολίες, αν και είχε πάντα καλούς βαθμούς και διάβαζε αρκετά, όχι μόνο τα μαθήματά της, αλλά και πολλά εξωσχολικά βιβλία. Ήταν ένα πολύ συνεσταλμένο και ήσυχο κορίτσι, που κοκκίνιζε πολύ εύκολα από ντροπή. Άλλα μυστικά της; Είναι μια παθιασμένη και δυναμική σκορπιός, λατρεύει την αστρολογία, της αρέσουν οι αστυνομικές ιστορίες, δηλώνει ότι είναι εξαιρετική μαγείρισσα, ενώ το πρώτο της εξώφυλλο ως μοντέλο το έκανε στα 19 της στο περιοδικό «Τέταρτο», χωρίς όμως να αναγράφεται κάπου το όνομά της. Όλα αυτά είναι μικροπράγματα που μπορεί αν θέλετε να τα θυμάστε για εκείνη ή μπορεί και όχι. Άλλωστε η Μενεγάκη δεν είναι μία απλή παρουσιάστρια, αλλά η Ελένη των τηλεθεατών που κάθε της εμφάνιση και εκπομπή έκανε τα μηχανάκια της τηλεθέασης να αγγίζουν «κόκκινο».

Ρίχνοντας μια ματιά στο φωτογραφικό άλμπουμ της Ελένης Μενεγάκη κατά τα πρώτα βήματα της καριέρας της, παρατηρούμε ότι έχει αλλάξει την οδοντοστοιχία της, κάτι που βέβαια έχουν παρατηρήσει λίγο. Όπως κι να έχει, παραμένει εντυπωσιακή...

Σπάνιες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη πριν φτιάξει την οδοντοστοιχία της

Σπάνιες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη πριν φτιάξει την οδοντοστοιχία της

φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη πριν φτιάξει την οδοντοστοιχία της

Οι πλαστικές της

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν και είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και λαμπερές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Μπορεί οι δημόσιες εμφανίσεις της να είναι σπάνιες, ωστόσο, όταν τις κάνει τραβάει πάνω της όλα τα φλας των φωτογράφων.

Βέβαια, ανήκει και στις γυναίκες που έχουν αποφασίσει να κάνουν για δικούς τους αισθητικούς λόγους κάποια πλαστική. Εμείς λοιπόν βρήκαμε φωτογραφίες της από τα παλιά, στα πρώτα χρόνια της καριέρας της.

Σίγουρα οι πλαστικές πλέον είναι μόδα, ενώ πολλές κυρίες που έχουν κάνει δεν τους φαίνεται καθόλου, όπως της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα, αφού δεν της αρέσουν οι τεράστιες αλλαγές. Αγαπάει την εμφάνιση της και το έχει αποδείξει με τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της.

Αν ρωτάτε τι έχει αλλάξει.... στήθος, μύτη και χείλη!

Το πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη πριν από τις πλαστικές