Ξανθιά, γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια - Η πρώην σύντροφος του συζύγου της κόρης του Απόστολου Βακάκη

Συζούσαν μάλιστα, αλλά δεν πήγε καλά στο τέλος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξανθιά, γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια - Η πρώην σύντροφος του συζύγου της κόρης του Απόστολου Βακάκη

Ο Βασίλης Μιχαήλ και η Χριστίνα Βακάκη είναι από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια της high society. Το ζευγάρι είναι αρκετά χρόνια μαζί, ωστόσο προσπαθεί να μην απασχολεί τα Μέσα με τη σχέση του.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν το Πάσχα του 2014, αλλά αποφάσισαν να χωρίσουν ενάμιση χρόνο μετά. Ωστόσο, κατάλαβαν πως τελικά η αγάπη τους ήταν πολύ δυνατή και άντεξε στο πέρασμα του χρόνου, έτσι προχώρησαν σε επανασύνδεση λίγα χρόνια μετά.

Ο έρωτας με την κόρη του Βακάκη

Ο Βασίλης Μιχαήλ και η Χριστίνα Βακάκη είναι παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει μία κόρη (δείτε εδώ την Χριστίνα με μαγιό λίγο μετά την γέννα). Ο εφοπλιστής έχει μεγάλη αδυναμία και στη μουσική και ιδιαίτερα στα ντραμς. Μάλιστα ακολούθησε σπουδές ντραμς σε Ωδείο. Σήμερα ντραμς υπάρχουν στο σπίτι του στην Αθήνα, αλλά και στη Μύκονο. «Αυτές είναι οι τρεις αγάπες μου» εξομολογείται συχνά. «Η θάλασσα, η μουσική και η σωματική άσκηση. Και φυσικά η οικογένεια».

Ο Βασίλης Μιχαήλ, με καταγωγή από την Κύπρο, μυείται στα ναυτιλιακά από τον πατέρα του ο οποίος κατέχει διοικητική θέση σε μια από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες της χώρας μας. Σπουδάζει Ναυτιλιακά στο Southampton και όταν επιστρέφει συνεργάζεται με την εταιρεία Benetech που έχει ιδρύσει ο αδελφός του και διαθέτουν πια από κοινού. Η εταιρεία τους έχει στο δυναμικό της 10 τάνκερ μεταφοράς υγρού φορτίου και παρά το νεαρό της ηλικίας τους, o Γιώργος και o Βασίλης Μιχαήλ δίνουν επιτυχημένο αγώνα στα deal της θάλασσας.

Ο Βασίλης Μιχαήλ αγαπά τα σπορ καθώς ξεκινά την ημέρα του παίζοντας μποξ, τρέχοντας ή κάνοντας βάρη στο γυμναστήριο του σπιτιού του, λατρεύει τη μουσική και αγαπά τις βραδινές παρέες των φίλων του.

«Την εποχή που ήμουν παιδί οι γονείς μεγάλωναν τα αγόρια με αγγλικά και ένα μουσικό όργανο. Στο ερώτημα ‘’Εσύ τι θέλεις να μάθεις’’, η απάντηση ήταν μία: ‘’Νταμς!’’. Θυμάμαι τη μητέρα μου να με κοιτά με απόγνωση» παραδέχεται χαριτολογώντας ο Βασίλης Μιχαήλ.

Η πρώην σύντροφος

Μετά τον χωρισμό τους με την Χριστίνα το 2014 και πριν την επανασύνδεση λίγα χρόνια μετά, ο Βασίλης βρήκε τον έρωτα στα μάτια πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας, της Josephine.

Η σχέση τους πέρασε πολλά σκαμπανεβάσματα και όπως φαίνεται τώρα ήρθε ο οριστικός χωρισμός του ζευγαριού το 2018. Οι δυο τους έδειχναν να είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της της ελληνικής showbiz, αλλά τελικά δεν είναι πια μαζί.

josephine

Η αλήθεια είναι πως στα τέλη του 2017 το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει, να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν τελικά όπως τα υπολόγιζαν και ήρθε τελικά ο χωρισμός.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η τραγουδίστρια στην κάμερα του Happy Day. Κάνοντας πρόβα για το Madwalk με την κολλητή της Κόνι Μεταξά, τα δυο κορίτσια μίλησαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και εκεί η Josephine αποκάλυψε πως δεν είναι πια ζευγάρι με τον Βασίλη Μιχαήλ.