Εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε - Στο φως η πραγματική καταγωγή του Βασίλη Μπισμπίκη

Λίγες φορές έχει μιλήσει για τα παιδικά του χρόνια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε - Στο φως η πραγματική καταγωγή του Βασίλη Μπισμπίκη

Το όνομα του Βασίλη Μπισμπίκη ακούγεται περισσότερο από ποτέ τους τελευταίους μήνες, κυρίως μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την Δέσποινα Βανδή, μια σχέση που σόκαρε πολλούς, μιας και μέχρι πριν λίγο καιρό η τραγουδίστρια ήταν παντρεμένη με τον Ντέμη Νικολαϊδη.

Ωστόσο, η ίδια με τον γνωστό ηθοποιό φαίνεται πως τα έχουν βρει μια χαρά και πως πράγματι βιώνουν μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο, ενώ μάλιστα δεν διστάζουν πια να μιλήσουν φανερά για τον έρωτά τους. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ωστόσο, προσπαθεί γενικά να κρατά την ζωή του μακριά από τα φώτα και είναι λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί στους γονείς και στα νεανικά του χρόνια.

Ωστόσο, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικά πράγματα...

Η καταγωγή και τα νεανικά χρόνια του Βασίλη Μπισμπίκη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι Κορινθίας. Ο πατέρας του, Μιχάλης Μπισμπίκης, ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λουτρακίου και της Κορίνθου, ενώ διετέλεσε και προπονητής σε διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες. Πρώτη επαφή του Βασίλη με την υποκριτική ήταν η συμμετοχή του σε σχολικές παραστάσεις και σε τοπική θεατρική ομάδα. Αφότου αποφοίτησε από το Γυμνάσιο, εργάστηκε περιστασιακά ως μπάρμαν και σερβιτόρος, ενώ επί τρία χρόνια υπήρξε γκρουπιέρης σε καζίνο. Σε ηλικία 25 ετών, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική.

Στο φως η πραγματική καταγωγή του Βασίλη Μπισμπίκη

Στη συνέχεια, ξεκίνησε την πορεία του στο θέατρο, με τις παραστάσεις: Βρωμιά, Λυσιστράτη, Καλός στρατιώτης Σβέικ'', Σε στενό οικογενειακό κύκλο", "Ευμενίδες" κ.ά. Το 2008, έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο με τις σειρές Το Δέκα στον ALPHA και Ο γητευτής στον ANT1. Ακολούθησαν οι σύντομες συμμετοχές του στη σειρά μυστηρίου Σε είδα και στην ερωτική σειρά Αληθινοί Έρωτες στον ALPHA, ενώ παράλληλα πρωταγωνίστησε στο ΚΘΒΕ, στις παραστάσεις: Λεωφορείο ο Πόθος, "Ορέστης", "Ματωμένος Γάμος" και "Ο τουφεκισμός της Σαλονίκης". Τη σεζόν 2009-2010, έπαιξε στις παραστάσεις "Ερωτική Αναρχία", "Προμηθέας Δεσμώτης" και "Η Τραβιάτα της Λισαβόνας.

Ευχάριστα νέα για τον Βασίλη Μπισμπίκη - Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα

Μπορεί ο Βασίλης Μπισμπίκης να έχει απασχολήσει αρκετά τα media λόγω της σχέσης του με την Δέσποινα Βανδή, (δείτε εδώ την πρώην σύζυγό του), αλλά γενικά όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως τα φώτα πέφτουν πάνω του και λόγω του ότι είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός. Αυτή την περίοδο μάλιστα συμμετέχει στην τηλεοπτική παραγωγή του Mega, Κομάντα και Δράκοι. και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Μάλιστα, η σειρά του Mega «Κομάντα και Δράκοι» του Θοδωρή Παπαδουλάκη οδεύει στην περίφημη τηλεοπτική αγορά των Καννών MIPTV, για διεθνή διανομή. Στην ίδια αγορά θα παρουσιαστεί αύριο, Δευτέρα 4 Απρίλιου, η σειρά «Σιωπηλός Δρόμος» του Βαρδή Μαρινάκη, σε σενάριο των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη.

Ο «Σιωπηλός Δρόμος» είναι η πρώτη ελληνική σειρά που αποκτά η γερμανική εταιρεία Beta Film για παγκόσμια διανομή. Η παραγωγή της σειράς ανήκει στην Άλτερ Έγκο ΜΜΕ και η εκτέλεση παραγωγής στη Filmiki Productions, με executive producers τον Νικόλα Αλαβάνο και την Πάθη Κατσούφη, ενώ επιδοτήθηκε από τον «νόμο Κρέτσου» (4487/2017).