Μελαχρινή καλλονή η πρώην σύντροφος του Σταθοκωστόπουλου πριν την Σπυροπούλου - Έφτασαν ένα βήμα πριν τον γάμο

Ήταν μαζί τρία χρόνια και συγκατοικούσαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μελαχρινή καλλονή η πρώην σύντροφος του Σταθοκωστόπουλου πριν την Σπυροπούλου - Έφτασαν ένα βήμα πριν τον γάμο

Μπορεί ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος τα τελευταία περίπου δύο χρόνια να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ωστόσο ο ίδιος πριν καιρό βρισκόταν σε σοβαρή σχέση,

Μελαχρινή καλλονή η πρώην σύντροφος του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου πριν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας συγκατοικούσε με την Άννα Βαλή, μια καλλονή καστανή personal trainer, με την οποία συγκατοικούσε και μάλιστα σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες της RealLife και της Νίκης Κώτσου, είχαν γνωριστεί και οι γονείς του ζευγαριού μεταξύ τους.

Μάλιστα, όπως είχε αναφέρει εκείνον τον καιρό το φιλικό τους περιβάλλον, η personal trainer είχε αλλάξει ριζικά τον τρόπο ζωής του επιχειρηματία, καθώς ούσα αυστηρή στο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης του επιχειρηματία, η εξωτερική εμφάνιση είχε αλλάξει προς το καλύτερο.

Μελαχρινή καλλονή η πρώην σύντροφος του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου πριν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 

Το ζευγάρι είχε σκεφτεί και το ενδεχόμενο της οικογένειας, μιας και οι δύο αγαπούν πολύ τα παιδιά, ωστόσο δεν ήθελαν να βιαστούν προκειμένου να απολαύσουν την ευτυχία που βίωναν. Παρόλα αυτά, η ευτυχία αυτή φαίνεται πως κράτησε 3 χρόνια γιατί ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος αποφάσισε να το τελειώσει μιας και σε εκείνη την φάση η βασική προτεραιότητα του δεν ήταν η δημιουργία οικογένειας αλλά το χτίσιμο και η απόδοση μιας πολύ μεγάλης επένδυσης του, σε χώρους εστίασης σε Αθήνα και εξωτερικό.

Παντρεύονται Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλος;

Το νησί της Κρήτης επισκέφτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, για να γιορτάσουν τις Πασχαλινές γιορτές σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο που θυμίζει παράδεισο. Ωστόσο όταν επέστρεψαν, τους περίμενε στο αεροδρόμιο ο ρεπόρτερ του «Πρωινού», Γρηγόρης Μπάκας.

Ο δημοσιογράφος μίλησε με την παρουσιάστρια και συζήτησαν τόσο για τα επαγγελματικά της σχέδια, όσο και για τα προσωπικά της.

Ξεκινώντας με χιουμοριστική διάθεση, ο ρεπόρτερ ζήτησε το χέρι της Κωνσταντίνας στο οποίο φορούσε ένα δαχτυλίδι, το οποίο έμοιαζε αρκετά με μονόπετρο.

Όταν τη ρώτησε αν θέλει να ανακοινώσει κάτι, η παρουσιάστρια χαμογέλασε και προσπάθησε να αποφύγει την ερώτηση λέγοντας πως: «ο Βασίλης έφυγε».

«Θα σας τα πούμε όλα στην ώρα τους», πρόσθεσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.