Ήταν μαζί για πέντε χρόνια - Η σχέση της Σίσσυς Χρηστίδου πριν τον Θοδωρή Μαραντίνη

Πώς τελείωσε η σχέση τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ήταν μαζί για πέντε χρόνια - Η σχέση της Σίσσυς Χρηστίδου πριν τον Θοδωρή Μαραντίνη

Η προσωπική ζωή της Σίσσυς Χρηστίδου σηματοδοτήθηκε από τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Οι δυο τους απέκτησαν δύο υπέροχα παιδιά, ωστόσο ο γάμος τους τελείωσε το 2019, με το ζευγάρι να διατηρεί μέχρι και σήμερα άψογες σχέσεις (δείτε εδώ τι είπε ο Μαραντίνης για τον χωρισμό τους).

Πολύ πριν το ειδύλλιό της με τον γνωστό τραγουδιστή ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε στη ζωή της μία άλλη σχέση με έναν ποδοσφαιριστή.

Ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Χρηστίδου πριν τον Μαραντίνη

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα, υπήρξε το άλλο μισό του ποδοσφαιριστή Γιώργου Αλεξόπουλου για πέντε χρόνια. Όλοι τότε μιλούσαν για μια σχέση που θα κατέληγε σε γάμο μιας που οι δυο τους ήταν από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz.

Το «παραμύθι» τους όμως τελείωσε απότομα το 2007, με αφορμή ,όπως ακουγόταν, κάποιες hot εμφανίσεις της Σίσσυς στο πρωινό του Mega «Όμορφος κόσμος».

Σίσσυ Χρηστίδου Γιώργος Αλεξόπουλος

Στα πιο αδύνατά της τότε η Σίσσυ Χρηστίδου - Αρετουσάριστες φωτογραφίες με μπικίνι στο πλευρό του Θοδωρή Μαραντίνη το 2016

Μπορεί ο γάμος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη να έχει τελειώσει αφού μετά από κοινή απόφαση τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους, όμως, για εμάς και για πολλούς ακόμα παραμένει ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια που πέρασαν από την ελληνική showbiz!

Ψάχνοντας στο άλμπουμ των αναμνήσεών τους βρήκαμε κάποιες φωτογραφίες από το 2007 - όταν ξεκίνησε ο έρωτάς τους - (δείτε τις εδώ) αλλά και από κάτι χρόνια μετά, το 2016, όταν στην σχέση τους είχαν δημιουργηθεί δυνατοί δεσμοί...

Οι δυο τους στην παραλία να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται, δείχνοντας το πόσο θέλει ο ένας τον άλλο...

Σίσσυ Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντινής

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντινής χωρισμός

Σίσσυ Χρηστίδου δίαιτα

Η αποκάλυψη για το χωρισμό Μαραντίνη - Χρηστίδου

Στο διαδικτυακό κανάλι του Fipster στο Youtube βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Οι δυο τους έπαιξαν το γνωστό σε όλους παιχνίδι Θάρρος ή Αλήθεια και φυσικά δεν έλειψε η αναφορά στην Σίσσυ Χρηστίδου, με την οποία αν και έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, εξακολουθούν να διατηρούν άριστες σχέσεις και να την στηρίζει δημόσια.

«Θεωρώ ότι υπήρχαν όντως στιγμές που το κομμάτι της έκθεσης της σχέσης μου με τη Σίσσυ ξέφυγε λίγο παραπάνω σε ότι έχει να κάνει με το δικό μου όριο. Κοιτώντας πίσω θεωρώ ότι δε χρειαζόταν να το κάνουμε, τουλάχιστον όχι εγώ και κάποιες φορές νομίζω επισκίασε το κομμάτι της καριέρας.

Κάποια στιγμή ο κόσμος ασχολούνταν μόνο με αυτό αντί με την καριέρα μου. Η καριέρα της Σίσσυς δεν επηρεάζεται αυτό, ίσως να τη βοηθάει. Αλλά στο μέσο όρο του θεωρώ ότι το χειριστήκαμε καλά και οι δυο.

Όσο μεγαλώνω τείνω να πιστεύω ότι όταν κάτι το διατηρείς λίγο πιο προσωπικό έχει μια μεγαλύτερη ομορφιά. Δε μπορεί να καταπιέζεσαι και να φτάσεις στο άλλο άκρο, να μη μπορείς να βγεις έξω για φαγητό αν έχεις μια σχέση αλλά δε χρειάζεται να μολύνεις τη σχέση σου με την υπερπροβολή», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης και πρόσθεσε για τους γιούς του:

«Έχει γίνει κουβέντα με τα παιδιά μου για το θέμα της σεξουαλικότητας κυρίως με τον Φίλιππο όταν αντιλήφθηκα ότι το παιδί έχει μπει πλέον σε μια ηλικία που ανακαλύπτει τη σεξουαλικότητά του. Επειδή με το internet έχουν πρόσβαση στην πληροφορία και μπορεί να τους έρθει πληροφορία που μπορεί να μην αρμόζει στην ηλικία τους είπα να το προλάβω και να πω έστω τα βασικά. Ήταν φοβερά αμήχανο και για τους δυο. Είπαμε για τον ερωτισμό, την ασφάλεια, τον σεβασμό…».