Καμία σχέση με το σήμερα - Το πραγματικό πρόσωπο της Υβόννης Μπόσνιακ το 2010 πριν τις πλαστικές

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καμία σχέση με το σήμερα - Το πραγματικό πρόσωπο της Υβόννης Μπόσνιακ το 2010 πριν τις πλαστικές

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες της εγχώριας showbiz καθώς η εξωτερική της εμφάνιση "κεντρίζει" τα βλέμματα. Η ίδια μπορεί να έχει επιλέξει συνειδητά να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες την είδαμε μαζί με τον αγαπημένο της, Αντώνη Ρέμο αλλά και τον καρπό του έρωτά τους σε μια οικογενειακή απόδραση έως το εξωτερικό. Φυσικά η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων δεν δίστασε να δημοσιεύσει κάποιες αναρτήσεις από το όμορφό τους ταξίδι.

Από την άλλη, κάτι που λίγοι έχουν παρατηρήσει είναι το γεγονός πως η ίδια κατά καιρούς έχει "πειράξει" το πρόσωπό της. Όπως θα δείτε και εσείς από τις παρακάτω φωτογραφίες όπου συγκεντρώσαμε από το 2010 σε καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον Αντώνη Ρέμο η ίδια είχε πιο λεπτά χείλη καθώς πλέον είναι τελείως ζουμερά.

Έτσι ήταν η Υβόννη Μπόσνιακ το 2010 πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

Αποκλειστική φωτογραφία της Υβόννης Μπόσνιακ

Υβόννη Μπόσνιακ - Αποκλειστική φωτογραφία

Αποκλειστική φωτογραφία της Υβόννης Μπόσνιακ

Υβόννη Μπόσνιακ με τον Αντώνη Ρέμο

Με πόδια που ''κόβουν'' την ανάσα - Η αποκαλυπτική φωτογραφία της Υβόννης Μπόσνιακ

H Yβόνη Μπόσνιακ είναι ομολογουμένως ένα από τα εντυπωσιακά μοντέλα και η καριέρα, που έχει ανοίξει για εκείνη όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο του μόντελινγκ της αξίζει και δικαίως. Η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου μετά την περιπέτεια, που είχε με την υγεία της έχει επιστρέψει στο πρόγραμμά της.

Είναι μια υπέροχη μαμά, που συνέχεια κάνει μοναδικά πράγματα με την Ελένη της και παράλληλα μια πολύ καλή επαγγελματίας. Έτσι λοιπόν, η εικόνα που είδαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από επαγγελματική φωτογράφηση, που έκανε μας έκανε να τα χάσουμε.

Δε χάνει με τίποτα τη φόρμα της και διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της και μετά την απόκτηση του ενός παιδιού, που έχει φέρει στη ζωή. Αυτό το επιβεβαιώσαμε για άλλη μια φορά από το κοντό, λευκό φόρεμα, που φορούσε και τα πόδια της έδειχναν με 20αρας.