Η αλήθεια: Γιατί είχαν χωρίσει το 2017 ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη

Θα παίξουν φέτος μαζί σε σειρά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η αλήθεια: Γιατί είχαν χωρίσει το 2017 ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη γνωριζόντουσαν αρκετά χρόνια, ο λόγος όμως για να έρθουν κοντά ήταν η επιτυχημένη σειρά, Πολυκατοικία, όπου πρωταγωνιστούσαν και υποδύονταν ένα ζευγάρι.

Τον Οκτώβριο του 2013 και λίγους μήνες πριν υποδεχτούν την μονάκριβη κόρη τους, αποφάσισαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο. Μετά από τρείς μήνες ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Εύα (δείτε εδώ πως είναι σήμερα η κόρη τους), ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία.

Το 2017 οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, παρόλα αυτά διατηρούν καλές σχέσεις για το καλό της κόρης τους.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επέλεξαν να δημοσιοποιήσουν το χωρισμό τους με μια ανακοίνωση που εστάλη σε όλα τα ΜΜΕ (δείτε την εδώ) από τη δικηγόρο τους τονίζοντας πως στόχος τους είναι να μη δοθεί μεγάλη έκταση στο χωρισμό προφυλάσσοντας την ψυχική υγεία της 4χρονης Εύας.

Πλέον έχουν γυρίσει και οι δύο σελίδα στη ζωή τους, αφού η Βάσω Λασκαράκη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο, ενώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εδώ και αρκετά χρόνια είναι σε σχέση με την Κατερίνα Γερονικολού.

Μαζί στο Μαίρη Μαίρη Μαίρη Λασκαράκη και Τσιμιτσέλης

Το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα δούμε την ερχόμενη σεζόν ,είναι πολλά υποσχόμενο και έχει από όλα! Κωμωδίες, δράματα, μυθοπλασίες...ότι θες! Η νέα κωμική σειρά ωστόσο που θα δούμε το φθινόπωρο στο Mega «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», πρόκειται να αποτελέσει μία ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά μας και να μας χαρίσει πολύ γέλιο, μιας και τα γυρίσματά της έχον ήδη ξεκινήσει!

Η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη υποδύονται τις τρεις ηρωίδες, και παρότι έχουν ίδιο όνομα, δεν έχουν τίποτα άλλο κοινό και ζουν μία γνώριμη σε όλους μας καθημερινότητα με απρόοπτα, παρεξηγήσεις και σπαρταριστές ιστορίες.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη) - Λίγο πριν την ηλικία των 40. Είναι εφτά χρόνια παντρεμένη με τον Γιώργο και έχουν ένα παιδάκι πέντε ετών. Μαζί της θα ζήσουμε τις προκλήσεις ενός σύγχρονου γάμου, που απαιτεί από τη γυναίκα να είναι ταυτόχρονα σύντροφος, μητέρα, ευσυνείδητη επαγγελματίας αλλά και ερωμένη.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη) - Σαράντα και βάλε… Ζει με τον άντρα της και τα δύο της παιδιά. Νοικοκυρά που «τρώγεται» με την πεθερά της και τα λέει με τη φίλη της, Βιολέτα. Αγαπιούνται πολύ με τον άντρα της και έπειτα από 20 χρόνια γάμου πάνε μαζί για ντοκτορά στη συμβίωση.

Μαίρη (Νίκη Λάμη) - Περίπου 35 ετών και ελεύθερη. Ψάχνει σύντροφο αλλά δεν βρίσκει. Τελικά, θα βρει δύο και δεν θα ξέρει ποιον να κρατήσει. Θα την ακολουθήσουμε στη γεμάτη απρόοπτα ερωτική ζωή της.