Είχε φανεί το εσώρουχό της στην πίστα - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή απο το 2005

Συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά της ανενόχλητη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είχε φανεί το εσώρουχό της στην πίστα - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή απο το 2005

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια από τις πιο γνωστές Ελληνίδες τραγουδίστριες καθώς συνεχίζει να αφήνει το δικό της στίγμα στην μουσική βιομηχανία αφού θεωρείται μια από τις πιο αγαπημένες στο είδος της. Μπορεί η ίδια να έχει επιλέξει φανερά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Μετά από 18 χρόνια που ήταν μαζί με τον Ντέμη Νικολαϊδη όπου είχαν αποκτήσει τους δυο καρπούς του έρωτά τους, το περσινό καλοκαίρι δεν άργησε να έρθει και ο χωρισμός "βόμβα" που συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο στην εγχώρια showbiz. Πλέον, η Δέσποινα Βανδή έχει βρει τον έρωτα ξανά στα μάτια του Βασίλη Μπισμπίκη.

Στις αρχές όπως ήταν αναμενόμενο και οι δυο είχαν αποφασίσει η σχέση τους να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, βέβαια κάτι τέτοιο δεν κράτησε για πολύ μιας και πλέον κάθε έξοδός τους δεν μένει απαρατήρητη (δείτε τους εδώ σε χαλαρή τους βόλτα την ωρα που τρώνε σουβλάκια στην Θεσσαλονίκη).

Από την άλλη, η Δέσποινα Βανδή παραμένει αρκετά ενεργή αναφορικά με το κομμάτι της μουσικής. Να τονίσουμε πως τα πρώτα της βήματα στον συγκεκριμένο χώρο τα έκανε μόλις το 1991 ενώ οι γονείς της ήταν εκείνοι οι οποίοι στις αρχές δεν ενέκριναν την απόφασή της.

Έτσι, δεν διστάσαμε να κάνουμε μια μικρή έρευνα για το πώς ήταν στις αρχές της καριέρας της. Όπως θα δείτε και από τις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες η Δέσποινα Βανδή ήταν πάντοτε άκρως εντυπωσιακή, ωστόσο ένα στογμιότυπο μας "κέντρισε" το ενδιαφέρον.

Σε όλους μας έχουν τύχει άτυχες στιγμές, κάτι ανάλογο συνέβη και με την ίδια την ώρα που ήταν στην πίστα που τραγουδούσε το 2005 καθώς "φανερώθηκε" το εσώρουχό της. Ως επαγγελματίας που είναι η γνωστή τραγουδίστρια συνέχισε κανονικά το έργο της χωρίς να δώσει βάση.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή το 2005

Έτσι ήταν η Δέσποινα Βανδή το 2005
Το περιστατικό με την Δέσποινα Βανδή πάνω στη σκηνή
Δέσποινα Βανδή - Αποκλειστική φωτογραφία
Αποκλειστική φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή