Το πουκάμισο μόνο έκανε 100 ευρώ - Η «λιτή» εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στο περίπτερο της γειτονιάς της

Με δεκάποντο τακούνι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το πουκάμισο μόνο έκανε 100 ευρώ - Η «λιτή» εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στο περίπτερο της γειτονιάς της

Μπορεί οι περισσότεροι να πηγαίνουν με φόρμες αθλητικά ή ακόμα και με πιτζάμες στο περίπτερο, η Ελένη Μενεγάκη, η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης ωστόσο δε θα μπορούσε παρά να επιλέξει το πιο σικάτο outfit για να κάνει τα ψώνια της.

Όσο απλή και να είναι η εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη, καταφέρνει πάντα να γίνει θέμα συζήτησης, είτε ντύνεται για την εκπομπή, για τις διακοπές της (δείτε εδώ τη φωτογραφία με τον Ματέο και τα παιδιά της) ή για να πεταχτεί στο περίπτερο της γειτονιάς της.

Η εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στο περίπτερο

Λίγα χρόνια πριν, ο φακός είχε εντοπίσει τη παρουσιάστρια σε μία βόλτα της μέχρι το περίπτερο και το outfit της δεν πέρασε απαρατήρητο.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες που είχε εξασφαλίσει το Youweekly.gr έχουν μείνει στην ιστορία μιας και η αγαπημένη παρουσιάστρια είχε επιλέξει να φορέσει ένα total white look και δεκάποντα τακούνια για να πάει να πάρει λίγα πράγματα από το περίπτερο.

Μέσα σε όλα, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να βάλει ένα λευκό Ralph Lauren πουκάμισο αξίας 100 ευρώ, το οποίο μπορεί να φαίνεται απλό είναι όμως πολύ ξεχωριστό.

Ελένη Μενεγάκη περίπτερο

Έτοιμη να επιστρέψει στο πλατό

Έτοιμη να ξεκινήσει την τηλεοπτική της παρουσία και για τη νέα σεζόν είναι η Ελένη Μενεγάκη η οποία δεν έχει σταματήσει τις αναρτήσεις για την εκπομπή της από τότε που επέστρεψε από τις διακοπές της. Η παρουσιάστρια που έχει καταξιωθεί όσο καμία άλλη όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση, ανυπομονεί να ξαναβρεθεί με τους τηλεθεατές της και έκανε πριν από λίγο και μια πολύ αισιόδοξη ανάρτηση, όπου την βλέπουμε να χαμογελά πιο λαμπερή από ποτέ.

Η Μενεγάκη βέβαια δε μένει παθητική όσο η εκπομπή προετοιμάζεται, αλλά βρέθηκε στο πλατό για να επιβλέψει ακόμα και τα μαστορέματα στο στούντιο. Ταυτόχρονα παρά τις αποχωρήσεις που έγιναν από την εκπομπή της δείχνει ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με όλους τους συνεργάτες της που της εύχονται και τους εύχεται και ας έφυγαν για άλλο κανάλι.

«Αγάπη και χαμόγελα» έγραψε η αγαπημένη παρουσιάστρια και ποζάρει χαμογελαστή και πιο λαμπερή από ποτέ.

Η Ελένη Μενεγάκη προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της