Το άγνωστο δράμα της Πάολα - Η απώλεια που της είχε κοστίσει

Οι πολύ δύσκολες στιγμές που είχε βιώσει η τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το άγνωστο δράμα της Πάολα - Η απώλεια που της είχε κοστίσει

Μια από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες τραγουδίστριες της γενιάς της είναι αναντίρρητα η Πάολα, η οποία αυτό το διάστημα βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο, καθώς βρίσκεται σε σχέση με τον Λάζαρο Βαφειάδη, με τον οποίο πέρασε φυσικά μαζί τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πολλοί είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν τι έχει περάσει, όπως για παράδειγμα μια σημαντική απώλεια.

Το άγνωστο δράμα της Πάολα

Συγκεκριμένα, έχασε πριν χρόνια την αγαπημένη της φίλη, Γεωργία Ζησάκη. Πρόκειται για την 28χρονη σύζυγο του μαέστρου, Γιώργου Νάτσιου. Ο μαέστρος με την κολλητή της Πάολα έχουν ένα μικρό γιο στον οποίο η τραγουδίστρια στέκεται σαν μητέρα.

«Η Πάολα δεν θα τον ξεχωρίσει από την Παολίνα. Θα τον φροντίσει σαν δεύτερη μητέρα με όλες της τις δυνάμεις. Στα μάτια του βλέπει την Γεωργία, τον πατέρα της, τον Παντελή…» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Spirto άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας​.

Το άγνωστο δράμα της Πάολα

Φωτογραφίες NDP

Οι δύσκολες στιγμές που βίωσε πριν λίγο καιρό

Δύσκολες στιγμές περνάει όπως φαίνεται η Πάολα, καθώς μια πολύ δυσάρεστη είδηση για την ίδια, έγινε γνωστή στην εκπομπή Mega Καλημέρα, το πρωί της Δευτέρας 30/5. Ανακοινώθηκε πως πολύ γνωστός τραγουδιστής της κάνει αγωγή...

Ο λόγος για τον Γιάννη Βαρδή, ο οποίος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον πατέρα του, καθώς θεωρεί πως ένα τραγούδι της είναι αντιγραφή - δείτε όλες τις λεπτομέρειες για την διαμάχη.

«Πρέπει κάποια πράγματα να μπαίνουν σε μια σειρά. Αν δεν το έκαναν θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε συνθέτης με τη δική του ευλογία κιόλας να παίρνει κάποια μέρη από τραγούδια του πατέρα μου και να λέει ότι αυτό το κομμάτι είναι δικό μου και να μην βάζει καν το όνομα του. Εγώ αυτό ήθελα να κάνω. Ούτε να προκαλέσω φόβο ούρε τίποτα, απλά να προστατεύσω το σπίτι του πατέρα μου», αποκάλυψε.