Μεγάλα ονόματα, ισχυρές προσωπικότητες: Οι 4 διάσημοι σύντροφοι της Ρούλας Κορομηλά

Για τον ένα κανείς δεν γνώριζε σχετικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ρούλα Κορομηλά: Ένα όνομα, μια ιστορία! Μια γυναίκα σύμβολο ομορφιάς της δεκαετίας του 90 αλλά και μια πολύ καλή παρουσιάστρια. Παρά την κόντρα που διατηρούσε στο παρελθόν με την Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ ποιος ο λόγος, λίγοι το γνωρίζουν) το μεσημέρι της Παρασκευής 25/11 βρέθηκε στο πλατό του Mega σα να μη συνέβη τίποτα (δείτε εδώ πως την καλωσόρισε η Ελένη).

Με αφορμή αυτή την τηλεοπτική της εμφάνιση, το Youweekly.gr κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν της παρουσιάστριας. Δεν είχε απασχολήσει μόνο για την επαγγελματική της καριέρα αλλά και για την προσωπική...

Οι άντρες που πέρασαν από την ζωή της Ρούλας

Πάνος Μιχαλόπουλος

Βρισκόμαστε στα τέλη της δεκαετίας του 80. Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν ένας από τους διασημότερους ηθοποιούς της εποχής του, με τεράστιες επιτυχίες στην τηλεόραση και στο κινηματογράφο. Η Ρούλα Κορομηλά ήταν μια ακόμη γραμματέας στην Κρατική τηλεόραση, η οποία όμως, είχε μεγάλα όνειρα και υπερβολική θέληση να τα πετύχει μια μέρα, πράγμα που συνέβη άλλωστε.

Η τότε άγνωστη Ρούλα και ο διάσημος και sexy πρωταγωνιστής γνωρίστηκαν το 1981, αλλά παντρεύτηκαν το 1988 (δείτε εδώ σπάνιες φωτογραφίες από το τότε νυφικό της). Ήταν ο δεύτερος γάμος για τον Μιχαλόπουλο και ο πρώτος για εκείνη. Το ζευγάρι μπορεί να χώρισε στις αρχές του 90, αλλά έμειναν οι φωτογραφίες να τους θυμίζουν ότι κάποτε είχαν δώσει όρκους αιώνιας αγάπης.

Στέφανο Σαρτίνι

Στέφανο Σαρτίνι Κορομηλά

Ο Ιταλός σκηνοθέτης ήταν 6 χρόνια στο πλευρό της Ρούλα Κορομηλά, ένας παθιασμένος έρωτας που όσοι τον έζησαν από κοντά, μιλάνε για εκρήξεις ζήλιας από τη πλευρά της παρουσιάστριας και καυγάδες ακόμα και μέσα στο στουντιο. Σε δηλώσεις της πάντως η Ρούλα Κορομηλά, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για το Στέφανο Σαρτίνι και ότι τον θεωρεί από τους μεγαλύτερους έρωτες της, και ότι θα τον αγαπάει για πάντα.

Άγγελος Διονυσίου

Άγγελος Διονυσίου Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Άγγελος Διονυσίου γνωρίστηκαν την δεκαετία του ΄90. Τότε και οι δυο τους ήταν σε μια φάση αναπροσαρμογής όσον αφορά την προσωπική τους ζωή. Η Ρούλα Κορομηλά είχε χωρίσει με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και ο Άγγελος Διονυσίου με την πρώτη σύζυγό του. Εκείνη την εποχή και οι δυο ήταν στο απόγειο της καριέρας τους και ο έρωτάς τους δεν εξελίχθηκε όπως ενδεχομένως θα ήθελαν.

Νάσος Γαλακτερός

Γαλακτερός Κορομηλά

Παντρεύτηκαν το 2000, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ολοκληρωμένη σχέση δηλώνουν όσοι τους έζησαν, που όμως υπέκυψε στη φυσιολογική φθορά του χρόνου. Δεν έχουν καμία επαφή σήμερα και στο διαζύγιο εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους.

Οι προσπάθειές της να κάνει παιδί την καθήλωσαν σε καροτσάκι

Την αποκάλυψη είχε κάνει ο Γιώργος Θεοφάνους σε παλαιότερη εμφάνισή του στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά:

«Πριν από δέκα χρόνια, σε παραλία της Χαλκιδικής, ακούω μία φωνή από πίσω μου: ”Γιώργο;”. Και βλέπω έναν άνθρωπο και ρωτάω : «Ποια είσαι;». Μου λέει: ”Η Ρούλα”. Παιδιά ήταν τόσο άρρωστο το κορίτσι αυτό, μετά από τόσες προσπάθειες για να κάνει παιδί. Για να γίνεις μαμά ρε γαμώτο. Αυτό ήταν. Και πήγαμε και μαζί στη Σουρωτή. Και καθίσαμε μαζί με τις καλόγριες και την ηγουμένη και κάναμε μία παράκληση. Και η Ρούλα σηκώθηκε. Γιατί ήταν στο καρεκλάκι στο αναπηρικό. Και σηκώθηκε το κορίτσι μου. Γι΄ αυτό η Ρούλα δεν ξεχνά ποτέ την Παναγιά!», είπε χαρακτηριστικά ο μετρ των επιτυχιών.