Αξέχαστο φωτογραφικό υλικό: Πώς κυκλοφορούσε η Ελένη Μενεγάκη στις λαϊκές στην αρχή της καριέρας της

Τα κλικ που θα μείνουν για πάντα στο πέρασμα των χρόνων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αξέχαστο φωτογραφικό υλικό: Πώς κυκλοφορούσε η Ελένη Μενεγάκη στις λαϊκές στην αρχή της καριέρας της

Η φινέτσα και η χάρη δεν κρύβονται σε κάθε κίνησή της. Δεν έχει τυχαία άλλωστε τον τίτλο της βασίλισσας της πρωινής ζώνης. Η Ελένη Μενεγάκη όπως είναι μπροστά στο γυαλί, έτσι είναι και πίσω: Αυθόρμητη, απλή, λιτή και απέριττη.

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στην καρδιά των τηλεθεατών γιατί πάντα ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Μπορεί στις οθόνες να την βλέπαμε υπέρλαμπρη, βαμμένη και ντυμένη με ωραία ρούχα αλλά στην καθημερινή της ζωή ήταν απλή! Φωτογραφίες από περιοδικά που ανά διαστήματα την είχαν απαθανατίσει από την λαϊκή μέχρι το περίπτερο, το αποδεικνύουν περίτρανα αυτό.

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν το όνειρο κάθε φωτογράφου, όλοι σκότωναν για μια φωτογραφίας της γι'αυτό όπως καταλαβαίνετε έτρεχαν πίσω από κάθε της βήμα.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την είχε απαθανατίσει άπειρες φορές σε σούπερ μάρκετ να κάνει τα ψώνια με την μαμά της, ή στο περίπτερο να πηγαίνει να πάρει πράγματα με 12ποντοι γόβα (δείτε εδώ το απίστευτο φωτογραφικό υλικό), πάντα όμως ήταν χαμογελαστή! Μπορεί να ήταν απλή αλλά ήταν πάντα στιλάτη με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει τόσο καλά!

Η Ελένη Μενεγάκη στην καθημερινότητά της

Ελένη Μενεγάκη παρελθόν

Ελένη Μενεγάκη  λαική

Ελένη Μενεγάκη  γυμνές φωτογραφίες

Ελένη Μενεγάκη μικρή

Αξίζει να σημειωθεί πως η «Ελενίτσα» της γειτονιάς στο παρελθόν είχε κάνει άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις... Μιας και μιλάμε για σπάνια φωτογραφικά υλικά δηλαδή...

Μενεγάκη

Μενεγάκη Ελένη

Βέβαια, η Ελένη δεν φωτογραφιζόταν μόνο αισθησιακά άλλα έκανε και πολλές δημόσιες εμφανίσεις, άκρως αποκαλυπτικές, με την κορυφαία όλων, αυτή σε εκδήλωση που είχε πάει χωρίς σουτιέν (δείτε εδώ την φωτογραφία).