"Πήγαμε το βράδυ μαζί στο μοναστήρι του Αγίου Παϊσίου..." - Το θαύμα που βίωσε η Ρούλα Κορομηλά στην προσπάθεια της να γίνει μητέρα

Η αποκάλυψη που είχε γίνει στον αέρα του Μπράβο Ρούλα στο OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Με αφορμή την Μ. Εβδομάδα, το Youweekly.gr, θυμάται τα θαύματα που έζησαν διάσημοι καλλιτέχνες και ήρθαν πιο κοντά στο Θεό. Άλλοι πάλεψαν για τη ζωή τους, άλλοι βίωσαν τα θαύματα με τα ίδια τους τα μάτια, όλοι όμως πιστεύουν βαθιά στα όσα βίωσαν.

Ανάμεσα τους και η Ρούλα Κορομηλά. Την αποκάλυψη είχε κάνει ο Γιώργος Θεοφάνους πριν αρκετά χρόνια όταν είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή Μπράβο Ρούλα που έπαιζε στο OPEN.

Η επίσκεψη της Ρούλας Κορομηλά στο μοναστήρι του Αγίου Παϊσίου

«Πριν από 10 χρόνια ήμουν στην παραλία, κάπου στη Χαλκιδική. Είχα τα τρία από παιδιά μου τότε δεν είχε γεννηθεί το μικρότερο και παίζαμε με την άμμο κλπ. και ακούω μια φωνή από πίσω μου… “Γιώργο” και γυρνάω και βλέπω έναν άνθρωπο... και λέω “Ποια είσαι”;

Και μου λέει "Είμαι η Ρούλα". Δε σε κατάλαβα! Καταλαβαίνεις τι λέμε τώρα; Παιδιά ήταν τόσο άρρωστο αυτό το κορίτσι εδώ! Μετά από τόσες προσπάθειες για να κάνεις παιδί, δεν ήταν για κάτι άλλο… Ήταν να γίνεις μαμά ρε γαμ...ο! Αυτό ήταν... Και φύγαμε και πήγαμε το βράδυ μαζί στο μοναστήρι του Αγίου Παϊσίου και καθίσαμε μαζί με την ηγουμένη και τις καλόγριες, κάναμε μια παράκληση και η Ρούλα σηκώθηκε. Ήρθε στο καρεκλάκι, ήταν ακόμα στο αναπηρικό και σηκώθηκε το κορίτσι μου. Για αυτό η Ρούλα δεν ξεχνάει ποτέ την Παναγιά», είχε αποκαλύψει ο Γιώργος Θεοφάνους στο πλατό της εκπομπής, με την Ρούλα Κορομηλά να ξεσπάσει σε κλάματα.

Ακόμη 6 διάσημοι που βίωσαν το θαύμα

Και ο Νίκος Κουρκούλης βίωσε το δικό του θαύματα, έπειτα από την επίσκεψη του στο Άγιο Όρος, με αφορμή το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

«Μετά από μια οξεία παγκρεατίτιδα, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε πρόβλημα στην κεφαλή του παγκρέατος. Ήταν καρκίνος. Εντελώς ξαφνικά φίλος μου με παρακίνησε να πάμε πρώτη φορά στο Άγιο Όρος. Μεγάλη Παρασκευή, βρισκόμουν μπροστά από μια εικόνα και ένας παππούλης μου είπε "Όταν φύγει ο κόσμος έλα μονός σου να σε πάρω εγώ μέσα". Κατέρρευσα. Είδα ένα ήσυχο περιβάλλον που μπορούσα να καταρρεύσω. Έκανα το Πάσχα εκεί και μετά κατέβηκα στην Αθήνα. Διένυα την τρίτη περίοδο εξετάσεων και τότε διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε τίποτα. Μου είπαν ότι πρόκειται για περίπτωση αυτοΐασης», είχε εξομολογηθεί συγκινημένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας τους είχε συγκλονίσει όλους στην εκπομπή Tatiana Live που έπαιζε στο OPEN, όταν μίλησε για το θαύμα που βίωσε όταν νοσούσε με καρκίνο.

«Πήγα και προσευχήθηκα στην Παναγιά την Εκατονταπυλιανή. Έμεινα απέναντι της και είπα "Βοήθησε με να το αντιμετωπίσω και να ζήσω". Ήταν τέτοια η ένταση της παράκλησης μου που ένιωθα ένα χτύπημα στο στήθος. Ένιωσα ότι υπάρχει μία θεία προστασία στη μάχη που θα έδινα. Βγαίνοντας από την εκκλησία, ήταν δίπλα μου μία μαυροφορεμένη γυναίκα και μου είπε "Αυτό το κράτησα για εσένα", δίνοντας μου κάτι σαν φυλαχτό. Πήρα το φυλαχτό και το κοιτούσα. Μόλις σήκωσα το κεφάλι μου για να την ευχαριστήσω, είχε εξαφανιστεί», είχε αποκαλύψει.

Η Ειρήνη Μερκούρη είχε αποκαλύψει το λόγο που την είχε κάνει να έρθει πιο κοντά στο Θεό.

«Είχα παραδοθεί στον Χριστό και είχα ζητήσει την βοήθειά του. Όταν οι γιατροί μου είπαν πως πρέπει να μπω στο χειρουργείο μέσα μου δεν ήξερα αν θα ζήσω. Άρχισα να κλαίω και να ζητάω να ζήσω περισσότερο. Είχα την εικόνα του Χριστού στα χέρια μου και με νάρκωσαν έτσι με την εικόνα στα χέρια μου. Είδα ένα όνειρο, αφού βγήκα από το χειρουργείο, να με ξυπνά ο Άγιος Δαυίδ. Από εκεί και πέρα ένιωσα καλά», είχε εξομολογηθεί.

Ειρήνη Μερκούρη

Από πλευράς της η Άντζελα Δημητρίου είχε ζήσει το θαύμα την περίοδο που ήταν έγκυος στην κόρη της - η οποία είναι τώρα έγκυος στο πρώτο της παιδί.

«Φοβόμουν ότι θα χάσω το παιδί. Τελικά, παρουσιάστηκε η Παναγία μπροστά μου και το παιδί μου ζει. Ξαφνικά εμφανίστηκε μια σκιά μπροστά μου, με άγγιξε στην κοιλιά και μου είπε “Μη φοβάσαι” κι έφυγε. Την επόμενη μέρα πήγα στον γιατρό και δεν είχα πρόβλημα».

Άντζελα Δημητρίου

Η Άνθη Βούλγαρη είχε αποκαλύψει πως είχε δει τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο έπειτα από ένα δύσκολο χειρουργείο που είχε.

«Ήταν ένα 8ωρο χειρουργείο. Όταν βγήκα κατάλαβα ότι είχαν τελειώσει όλα, και είδα μια πολύ όμορφη μορφή, και κατάλαβα ότι είναι ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος, χωρίς να έχω πάει ποτέ στο μοναστήρι του. Όταν βγήκα από το χειρουργείο δεν μπήκα στην εντατική, και όταν βγήκα είδα την εικόνα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Είναι προστάτης μου από τότε»

Από την άλλη ο Νίκος Οικονομόπουλος έζησε το θαύμα, όταν σε εκκλησία που επισκέφθηκε μία εικόνα πλημμύρισε με μύρο - δείτε το βίντεο καρέ καρέ!