«Ένα μεγάλο κρεβάτι η Αθήνα»: Δέκα παρουσιάστριες που... μοιράστηκαν τους ίδιους άντρες

Έρωτες που συζητήθηκαν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Πρόσφατα η Κάτια Ταραμπάνκο, όταν τη ρωτούσαν για τη σχέση του πρώην της με πρώην σύντροφο του Στάθη Σχίζα, δήλωνε με χιούμορ: «Ένα μεγάλο κρεβάτι η Αθήνα». Λένε ότι πάνω στην πλάκα ωστόσο λέγονται και οι μεγαλύτερες αλήθειες... Γιατί δεν πέρασαν δύο εβδομάδες για να ακουστούν φήμες που ήθελαν τον πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη Παναγόπουλο, να έρχεται κοντά με μία άλλη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης, την Δανάη Μπάρκα, με κοινές εξόδους σε θεατρική παράσταση και νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η Κατερίνα Καινούργιου τους σχολίασε μάλιστα μέσα από την εκπομπή της λέγοντας: «Ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από εμένα, και κάνανε παρέα, συμπαθιούνται, δε μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν ότι κάτι συμβαίνει. Η Δανάη δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι». Αν συνέβη πάντως, δεν θα ήταν η πρώτη, και μάλλον ούτε η τελευταία... Με αυτή την αφορμή, θυμηθήκαμε άλλες δέκα κυρίες της τηλεόρασης που έτυχε να διεκδικήσουν τους ίδιους άντρες.

Οχτώ παρουσιάστριες με κοινό παρελθόν

Κατερίνα Καινούργιου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος – Κατερίνα Καινούργιου

Δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα βρίσκεται στην άβολη θέση να σχολιάζει τη νέα σχέση κάποιου πρώην της. Σε αυτό προηγήθηκε ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, όταν ξεκίνησε η σχέση του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Βασίλης και Κατερίνα ήταν μαζί για δυόμιση χρόνια, διάστημα στο οποίο ο επιχειρηματίας γνωρίστηκε με τη σημερινή σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του, αφού ήταν φίλες με την παρουσιάστρια του Alpha. Παρά τον δύσκολο χωρισμό τους πάντως, η παρουσιάστρια είχε μιλήσει με θερμά λόγια τη νέα σχέση του με την Κωνσταντίνα, ενώ δήλωνε πως δεν θα είχε πρόβλημα να πάει ακόμα και καλεσμένη στο γάμο τους.

Φελίσια Τσαλαπάτη Μιχάλης Αντιώτης
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Φελίσια Τσαλαπάτη – Μιχάλης Αντιώτης – Ελένη Τσολάκη

Έκπληξη προκάλεσε η είδηση ότι, λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή της στο Survivor, η Φελίσια Τσαλαπάτη ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί. Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη, ήταν η ταυτότητα του πατέρα, που πρώτα το youweekly.gr αποκάλυψε πως είναι ένας παλιός γνώριμος στον χώρο της ελληνικής showbiz. Ο επιχειρηματίας Μιχάλης Αντιώτης, πριν γνωριστεί με την παρουσιάστρια του Καλοκαίρι #Yes ήταν σε σχέση με την παρουσιάστρια της εκπομπής Πρωινό Σουσού και τότε κορίτσι του Happy Day. Με την Ελένη Τσολάκη έμειναν μαζί για περίπου ένα χρόνο, ενώ και η σχέση του με την Φελίσια έληξε λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους, Μάξιμου-Χρήστου.

Κατερίν Λάσπα Στέφανο Σαρτίνι
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi/Panorama Press

Ρούλα Κορομηλά – Στέφανο Σαρτίνι – Κατερίνα Λάσπα

Ταξίδι στα 90s, σε μία διαφορετική εποχή της τηλεόρασης, με την τότε βασίλισσα Ρούλα να ζει έναν παθιασμένο έρωτα στο πλευρό του Ιταλού σκηνοθέτη Στέφανο Σαρτίνι, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα πλατό του Ciao ΑΝΤ1. Ο έρωτάς τους συνεχίστηκε και αφότου μετακόμισαν στο MEGA για χάρη του «Mπράβο Ρούλα», αλλά έλαβε τέλος απότομα τον Σεπτέμβριο του 1997. Φήμες έλεγαν τότε ότι η Ρούλα αντιλήφθηκε πως ο Στέφανο είχε σχέση με την Κατερίνα Λάσπα, που είχε έρθει ως καλεσμένη της εκπομπής στη Σύρο. Πάντως δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ ότι ήταν μαζί την ίδια περίοδο και με τις δύο γυναίκες, με τον σκηνοθέτη να δηλώνει ότι πλέον δεν έχουν επαφές.

Αντρέας Μικρούτσικος Φωτεινή Γεωργαντά
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Φωτεινή Γεωργαντά – Αντρέας Μικρούτσικος – Δήμητρα Ρουμπέση

Ήταν η εποχή που ο Αντρέας Μικρούτσικος μεσουρανούσε στα τηλεοπτικά πλατό, και τον ακολουθούσαν πάντα όμορφες παρουσίες. Δύο από τις τρεις φορές που ντύθηκε γαμπρός, μέχρι σήμερα, ο σημερινός συνεργάτης του Super Κατερίνα επέλεξε να είναι με γυναίκες με τις οποίες συνεργάστηκε μπροστά στις κάμερες. «Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό», έλεγε για χρόνια στην παρουσιάστρια Φωτεινή Γεωργαντά, απ' όταν ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 1995, με την τελετή να προβάλλεται σε ζωντανή μετάδοση. Η επόμενη δεκαετία ωστόσο τον βρήκε στο πλευρό μίας άλλης παρουσιάστριας, και επίσης συνεργάτιδάς του στην τηλεόραση. Με την Δήμητρα Ρουμπέση επισημοποίησαν τη σχέση τους στις 16 Ιανουαρίου 2005, στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά και πήραν διαζύγιο τον Αύγουστο του 2009.

Κώστας Πηλαδάκης Ντορέττα Παπαδημητρίου
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Ντορέττα Παπαδημητρίου - Κώστας Πηλαδάκης - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Και επιστροφή στο σήμερα, την ώρα που συζητιέται έντονα το ενδεχόμενο να ντυθεί ξανά γαμπρός, στο πλευρό της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, αξίζει να σημειωθεί πως και η πρώτη σύζυγος του Κώστα Πηλαδάκη ήταν από τον χώρο της τηλεόρασης. Πριν από 19 χρόνια ανέβαινε ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στο πλευρό του και έχοντας κουμπάρο τον Αντώνη Ρέμο. Η κουμπαριά διατηρήθηκε μέσα στα χρόνια, παρά το διαζύγιο του ζευγαριού, αφού ο επιχειρηματίας ήταν ανάμεσα σε εκείνους που πάντρεψαν τον τραγουδιστή με την Υβόννη Μπόσνιακ, ενώ μένει να δούμε αν θα... επαναληφθεί στο επόμενο διάστημα.