Κιουρτσάκη, Καραβάτου, Χρηστίδου και 2 ακόμη: 5 Διάσημες Ελληνίδες που απέβαλαν και μίλησαν γι' αυτό

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις τους

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Δυστυχώς, σύμφωνα με έρευνες, από τις εγκυμοσύνες που ξεκινούν περίπου το 12%-15% καταλήγουν σε αποβολή. Αυτή τη δύσκολη κατάσταση, λοιπόν, όπως φαίνεται την έχουν βιώσει αρκετές διάσημες Ελληνίδες γυναίκες και έχουν μιλήσει, μάλιστα, ανοιχτά για αυτή θέλοντας να στείλουν το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας στις γυναίκες που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση ή στις γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν παιδιά.

Διάσημες Ελληνίδες που μοιράστηκαν δημόσια την ιστορία τους

Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Όταν έχεις ακούσει την καρδιά του μωρού που κυοφορείς και σε μία από τις επόμενες εξετάσεις δεν ακούς πια την καρδούλα που χτυπούσε μέσα σου, είναι πολύ ισχυρό το σοκ. Ήταν πολύ επώδυνη και η επέμβαση που έπρεπε να κάνω μετά. Γενικά ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, γιατί είχα μπει στη διαδικασία της σκέψης, ότι θα γεννηθεί το παιδάκι μου, Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία, αυτή ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Σ΄αυτήν την περίπτωση, πάντα σκέφτεσαι «και αν δεν τα καταφέρω»;»

Δείτε επίσης: «Αυτό που είπαμε από την αρχή του διαζυγίου μας με την Κατερίνα...» - Η συμφωνία του Κρατερού Κατσούλη μετά τον χωρισμό με την Καραβάτου

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη

Στο παρελθόν, η ξανθιά παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει πως πριν φέρει στον κόσμο τον Άγγελο, είχε την πρώτη της αποβολή. Όπως και η ίδια ανέφερε τότε, ήταν έγκυος κάποιες εβδομάδες, αλλά δεν την πήρε πολύ από κάτω, γιατί μετά από λίγο διάστημα έμεινε ξανά έγκυος και όλα πήγαν καλά.

«Συνέβη όταν ήμουν 6-7 εβδομάδων. Πάνω που έμαθα ότι είχα μείνει έγκυος, έμαθα ότι δε χτυπούσε η καρδιά. Παρόλα αυτά πέθανε το παιδάκι και σκέφτηκα όλα αυτά τα δυσάρεστα “δεν θα μπορώ να κάνω παιδιά” κλπ. Τη δεύτερη φορά που απέβαλα, ήταν λίγο πριν κλείσω τον τρίτο μήνα και νομίζω ότι το πήρα πιο βαριά (από την πρώτη) ακόμα. Μάλλον ήταν επειδή η εγκυμοσύνη ήταν πιο προχωρημένη».

Δείτε επίσης: Τεράστιος πράσινος κήπος με κούνιες & πισίνα - Φωτογραφίες από το σπίτι Ελένης Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλου στα Μελίσσια

Όλγα Κιουρτσάκη

Όλγα Κιουρτσάκη Άντζελα Δημητρίου
«Το 2017, 9 μέρες πριν το γάμο, ήμουν 2 μηνών και χάσαμε το μωράκι μας. Εγώ το είχα ήδη ανακοινώσει και δεν ήθελα να επισκιαστεί ο γάμος μας από αυτό το γεγονός. Δεν το είπαμε και στο γάμος μας όλοι μας ευχόντουσαν “με το καλό”. Μέχρι και την τελευταία βραδιά πριν το γάμο έκλαιγα γιατί είχαν περάσει 9 μέρες από την αποβολή», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η κόρη της Άντζελας Δημητρίου.

Δείτε επίσης: Δικηγόρος Άντζελας Δημητρίου: «Ζήτησαν να πάνε διακοπές στην Αμερική! Με αυτά που έζησε θα μπορούσε να κάνει αγωγή»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Με αφορμή τότε την αποβολή της Όλγας Κιουρτσάκη, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της, Happy Day, είχε μοιραστεί με τους τηλεθεατές και την δική της εμπειρία λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εγώ δεν θα ξεχάσω, είχαμε χάσει το δεύτερο μωρό μας, και θυμάμαι ότι ήμασταν στη βάφτιση του Γιάννη Λιάγκα στην Τήνο. Το είχαμε χάσει πριν από 15 μέρες, και έρχεται μία κυρία μέσα στην αφέλειά της και λέει: "Άντε ρε, τι θα γίνει, δεν θα κάνετε ένα παιδάκι εσείς;" και είχαμε μείνει! Δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται σε ένα σπίτι και τι έχει περάσει ο καθένας!»

Δείτε επίσης: Από το 2010 μέχρι σήμερα: Αξέχαστες φωτογραφίες από την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό

Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου
Η δυσάρεστη είδηση πως η Σίσσυ απέβαλε μας σόκαρε το 2016. Με ένα μήνυμα στο instagram ο τότε σύζυγός της είχε Θοδωρής Μαραντίνης τότε το δυσάρεστο νέο:

«Η καρδιά μας είναι βαριά. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουμε τη θλίψη που έφερε στη ζωή μας η απώλεια του τρίτου μωρού μας λίγο πριν τον πέμπτο μήνα αυτής της εγκυμοσύνης. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μας αλλά συνεχίζουμε ενωμένοι, δυνατοί και γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την υπέροχη οικογένεια μας. Ευχαριστούμε για την αγάπη, την συμπαράσταση και την διακριτικότητα σας αυτές τις δύσκολες για μας ώρες…»

Δείτε επίσης: Θοδωρής Μαραντίνης: «Το διαζύγιο έχει μαυρίσει την ψυχή μου! Τα παιδιά μου...»

Η ανάρτηση που είχε κάνει ο Θοδωρής Μαραντίνης για την αποβολή της Σίσσυς Χρηστίδου