Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Οι θυελλώδεις έρωτές του - Αυτές είναι οι επώνυμες γυναίκες που τον αγάπησαν

Ο ελεύθερος Υδροχόος που δεν βάζει δεσμεύσεις στη ζωή του πέρα από τα δυο του παιδιά

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ήταν μόλις 22 χρονών όταν περπατούσε στον δρόμο και όλοι τον αναγνώριζαν, ήταν η εποχή του επιτυχημένου “Κόκκινου κύκλου” και της “Δέκατης Εντολής” που εκείνος είχε πρωταγωνιστικούς ρόλους και συγκλόνιζε με τις ερμηνείες του. Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, με ένα όνομα όχι και τόσο εύηχο για τον καλλιτεχνικό χώρο, κατάφερε να ξεπεράσει αυτό το “εμπόδιο” και να αφήσει το δικό του στίγμα με το υποκριτικό και σκηνοθετικό ταλέντο του.

Ο άνεργος ποιητής, πιανίστας και ζωγράφος Παύλος Στρατής από τις “Ψυχοκόρες” δεν έχει όμως μόνο ένα πλούσιο βιογραφικό στην επαγγελματική του καριέρα, έχει και μια αρρενωπότητα και γοητεία που τραβάει σαν μαγνήτης το γυναικείο φύλο και ας μην έχει την κραυγαλέα ομορφιά ενός μοντέλου. Παρόλο λοιπόν που όπως λέει και ο ίδιος “ποτέ δεν υπήρξα hot και την γλίτωσα”, οι γυναίκες μάλλον είχαν αντίθετη άποψη για αυτόν, αφού η παρουσία του στη νεανική σειρά “Singles”όπως και στο “4” του Παπακαλιάτη, ήταν πόλος έλξης πολλών θηλυκών που γοητευόντουσαν από την χροιά της φωνής του και από την φλογερή προσωπικότητα ενός ανέμελου και ανεξάρτητου Υδροχόου που πάνω από όλα και περισσότερο απολαμβάνει την ελευθερία του.

Ο Οδυσσέας Παπασπυλιόπουλος σε μικρή ηλικία
28-03-2007 Προβολή νέου επεισοδίου "10η Εντολή".Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος-Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους-Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Δείτε επίσης: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η ηλικία, η καταγωγή, ο χωρισμός που τον στιγμάτισε και οι 3 επώνυμες γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του!

Ο ίδιος δεν συνηθίζει να μιλάει για την προσωπική του ζωή, θα ήθελε πάρα πολύ αυτή να την αφήνει γενικότερα εκτός δημοσιότητας, εάν περνούσε μόνο από το χέρι του, ούτε πείθεται όταν του μεταφέρουν ότι γοητεύει το γυναικείο κοινό.

Με πολλά βραβεία από τις ερμηνείες του σε διάφορες ταινίες και σειρές, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός ηθοποιός αλλά και ένας εκπληκτικός πατέρας για τα δυο του παιδιά, που τα απέκτησε σε μικρή ηλικία μόλις 26 χρονών με την ηθοποιό Κατερίνα Παπαδάκη.

Κατερίνα Παπαδάκη-Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος
29-03-2017 Θέατρο Λαμπέτη.Κατερίνα Παπαδάκη-Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Ο ανεξάρτητος Υδροχόος που δεν βάζει δεσμεύσεις

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος όταν μιλάει για τον 18χρονο γιο του και την 11χρονη κόρη του λιώνει, σε συνέντευξή του στο Στούντιο 4 δήλωνε συγκινημένος για αυτά: «Ήμουν πολύ μικρός όταν έγινα μπαμπάς, ήμουνα 26 χρονών. Είχα φύγει από τα 17 μου από το σπίτι και στα 18 ήμουνα και οικονομικά ανεξάρτητος.Στον γιο μου θαυμάζω την ακεραιότητά του. Πραγματικά δεν μπορώ να βρω τι να πω για τα δυο μου παιδιά. Αυτό είναι το πιο όμορφο συναίσθημα που έχω ζήσει. Τώρα είναι πιο εύκολα μαζί τους γιατί και εγώ είμαι πιο εύκολος. Οι ενοχές μου είναι λιγότερες, η σχέση με τον εαυτό μου είναι καλύτερη, είμαι πιο ήρεμος, οπότε και η σχέση μου με τα παιδιά είναι πιο ήρεμη»

Δείτε επίσης: Ψηλός, μελαχρινός με μούσια - Αυτός είναι ο 18χρονος γιος του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και της Παπαδάκη

Με την ταλαντούχα ηθοποιό και πρώην σύζυγό του Κατερίνα Παπαδάκη γνωρίστηκαν τα πρώτα χρόνια που φοιτούσαν στην σχολή του Εθνικού και ερωτεύτηκαν αμέσως. Οι δυο τους δεν ανέβηκαν ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας, όπως πολλοί πίστευαν, τους ένωνε όμως πάντα ο σεβασμός και η εκτίμηση, ενώ από την αρχή μοιράστηκαν τα κοινά τους όνειρα και την τρέλα για τους δύσκολους ρόλους της υποκριτικής. Χώρισαν το 2022 και αποφάσισαν από την πρώτη στιγμή να έχουν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους, να κρατήσουν τις ισορροπίες και να είναι προσηλωμένοι στα παιδιά τους. Χαρακτηριστικό μάλιστα της καλής σχέσης τους, είναι το γεγονός ότι παρά τον οριστικό χωρισμό τους συνεργάστηκαν θεατρικά για το έργο “Προδοσία” με την Κατερίνα Παπαδάκη να πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Γιώργου Χρυσοστόμου και του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο να σκηνοθετεί την παράσταση.

Λίγο αργότερα στην ζωή του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου μπαίνει η Μαρίζα Ρίζου και ζουν έναν θυελλώδη έρωτα με πολλά σκαμπανεβάσματα. Η τραγουδίστρια που μόλις έχει χωρίσει από μια σχέση 3 χρόνων με τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη, γνωρίζει τον γοητευτικό πρωταγωνιστή και όλα αλλάζουν στην κοινή τους ζωή. Η σχέση τους στην αρχή ξεκινάει φιλικά, συνεργάστηκαν μάλιστα στην παρουσίαση των βραβείων βιβλίου Public και από την πρώτη στιγμή φάνηκε η αμοιβαία έλξη ανάμεσά τους, μια έλξη που εξελίχτηκε σε έναν μεγάλο έρωτα που κράτησε 3 χρόνια και που προσπάθησαν όσο μπορούσαν να τον αφήσουν μακριά από την δημοσιότητα.

Μαρίζα Ρίζου-Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος
11-08-2020 Επίδαυρος.Μαρίζα Ρίζου-Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

Όταν εκείνη όμως τον ακολούθησε στην Θεσσαλονίκη για την παράσταση “Φάρος” όπου έπαιζε έγινε και η μεγάλη αποκάλυψη...Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίζα Ρίζου είναι πλέον ζευγάρι όταν πηγαίνουν στα γενέθλια του Κωστή Μαραβέγια στον “Μπλε Παπαγάλο” και φαίνεται ξεκάθαρα στα μάτια τους πόσο ερωτευμένοι είναι... Λίγο καιρό αργότερα οι δυο τους συγκατοικούν και όλοι πλέον από το φιλικό τους περιβάλλον περιμένουν και την επισημοποίηση της σχέσης, αντίθετα έρχεται ο χωρισμός. Το ζευγάρι έτσι όπως αγαπήθηκε αθόρυβα έτσι και αθόρυβα χώρισε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς να τους πάρει χαμπάρι κανείς, πέρα από τους στενούς τους φίλους που ήξεραν ότι μετά από τον χωρισμό είχαν βάλει σε προτεραιότητα μόνο τα επαγγελματικά τους.