Survivor 2: Το ξεπούλημα της σχέσης του Μουρούτσου με την Νάργες! Το έκρυβε και τώρα το έχει κάνει σημαία! (Βίντεο)

Survivor 2: Το ξεπούλημα της σχέσης του Μουρούτσου με την Νάργες! Το έκρυβε και τώρα το έχει κάνει σημαία! (Βίντεο)

Το Survivor ξεκίνησε και... κάποιοι είπαν να χρησιμοποιήσουν όλα τους τα όπλα για να κερδίσουν λίγο περισσότερο αγάπη από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος που διατηρεί σχέση εδώ και αρκετά χρόνια με την Λάουρα Νάργες μέχρι στιγμής, μέχρι δηλαδή πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ κρατούσε πολύ χαμηλούς τόνους όσον αφορά την σχέση του με την παρουσιάστρια και ποτέ δεν έδινε αφορμή. Τώρα όμως που τον βλέπουμε μέσα στο παιχνίδι σα να έχει αλλάξει λίγο τα πλάνα του... διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Survivor: Το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Δρυμωνάκο! Η ιστορία που θέλει να εξαφανίσει...

Και τι εννοούμε; Ο Μιχάλης αρχίζει σιγά σιγά της αναφορές στην γυναίκα της ζωής του, Λάουρα, μπροστά στις κάμερες για να κάνει το κοινό να λιώνει με τον άντρα που φαίνεται να είναι τρελά ερωτευμένος, τσ τσ τσ... παλιό το κόλπο!

Εντάξει είπαμε, επειδή πουλάει η Λάουρα σαν Λάουρα...κακό!

Και γιατί σας τα λέμε όλα αυτά; Γιατί... βρε Μιχάλη μου υπερβολή να βάλεις τους συμπαίκτες σου να φωνάζουν Λαουρίτα μπροστά στην κάμερα.

Δείτε επίσης: Survivor 2: Οι τραυματισμοί, η κλάψα της Αγγελικής, τα νεύρα και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Αλλάζουν οι ισορροπίες στην ομάδα των Διάσημων (Βίντεο)

Δείτε τι σας λέμε, στο παρακάτω βίντεο: