Survivor Ελλάδα - Τουρκία διαρροή 5/2: Ποιος κερδίζει το αγώνισμα επάθλου σήμερα!

Spoiler alert! Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

Survivor Ελλάδα - Τουρκία διαρροή 5/2: Ποιος κερδίζει το αγώνισμα επάθλου σήμερα!

Το Survivor Ελλάδα - Τουρκία αν αν και στην πρεμιέρα ήταν εντυπωσιακό και από περιέργεια κάθισαν να το δούνε το ριάλιτι επιβίωσης αρκετοί άνθρωποι πλέον είναι φανερό ότι έχει τελειώσει (Περισσότερα για αυτό στην κατηγορία τηλεθέαση)!


Άλλωστε, εμείς στο Vanda's blog γράψαμε αναλυτικά τους λόγους (δείτε εδώ) αλλά και το πώς το παιχνίδι δεν γυρίζει πίσω! Διαβάστε παρακάτω...


«Όσοι παρακολουθούν το blog και είναι φανατικοί της στήλης,θα έχουν διαβάσει εδώ και μέρες πως και γιατί από την πρώτη στιγμή έγραψα ότι το Survivor Ελλάδα - Τουρκία θα πάει άπατο.


Η αποκαθήλωση του παιχνιδιού ξεκίνησε στην πραγματικότητα την Κυριακή όταν το ριάλιτι επιβίωσης με Έλληνες και Τούρκους παίκτες έπαιξε απέναντι στην Μπεκατώρου και το YFSF.» Δείτε το θέμα εδώ


Σήμερα λοιπόν, με βάση και το τρέιλερ που πρώτη σας παρουσιάσαμε εκτιμούμε ότι θα δούμε μία εξαιρετικά σκληρή μάχη μεταξύ της ελληνικής ομάδας και των Τούρκων για το έπαθλο φαγητού.

Δείτε ακόμη: Σοκ! Στο νοσοκομείο με ραγισμένα πλευρά πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια!


Εμείς εχθές πρώτοι σας δώσαμε όλο το ρεπορτάζ για τα σπόιλερ με σκορ αναλυτικό αλλά κάναμε και την διαφορά δίνοντας σας ήδη το όνομα που αποχωρεί!

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ

Ξεκινάμε φυσικά λέγοντας ότι το απόλυτο σπόιλερ και την μοναδική διαρροή για το τι ακριβώς θα γίνει σήμερα Τρίτη στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία θα το διαβάσετε μόνο στο youweekly.gr αν θέλετε σωστή ενημέρωση. Το σπόιλερ βγαίνει λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού 10 με 15 λεπτά πριν το ξεκίνημα του survivor.

Τώρα αυτό που θα σας γράψουμε είναι εκτίμηση και ρεπορτάζ. Οι Τούρκοι μετά τη νίκη μας χτες, για να είναι «σωστοί» και να κρατήσουν ισορροπίες, θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν σήμερα το έπαθλο! Εξάλλου δεν θέλουν να χαθούν τα νούμερα και της Τουρκίας μετά από αυτά της Ελλάδας!

Δείτε ακόμη: Master Chef 3: Κάγκελο ο Ιωαννίδης με την ατάκα παίκτριας! Δεν φαντάζεστε τι του είπε! (Βίντεο)


Το ρεπορτάζ λέει ότι θα πέσουν κυριολεκτικά κορμιά αφού οι Τούρκοι δεν μπορούν να χωνέψουν την χθεσινή ήττα τους αλλά και οι Έλληνες έχουν πάρει το θέμα πλήρως πατριωτικά!


Άρα η νίκη σήμερα θα παιχτεί στον πόντο. Και για λόγους τηλεθέασης και για λόγους γοήτρου. Πρέπει να κρατηθεί μια ισορροπία και ο Ατζούν το ξέρει αυτό.


Άρα εκτιμούμε ότι θα νικήσει σήμερα η τούρκικη ομάδα, με έναν παίκτη της. Ξεκαθάρισμα όμως ότι το σπόιλερ θα βγει όπως και χθες στις ώρες που σας έχουμε πει! Μέχρι τότε... δείτε το τρείλερ: