Survivor trailer 16/2: H μάχη για την ασυλία και τα αδυσώπητα λόγια στον Βασίλη! (Βίντεο)

Τι θα δούμε απόψε; Έσκασε τώρα...

Survivor trailer 16/2: H μάχη για την ασυλία και τα αδυσώπητα λόγια στον Βασίλη! (Βίντεο)

Eδώ είμαστε και σήμερα, όπως κάθε μέρα που παίζεται το Survivor για να σας μεταφέρουμε όλο το παρασκήνιο!


Τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο έχουν αγριέψει και στο Youweekly.gr κάνουμε καθημερινά αυτό που ξέρουμε καλύτερα: Ρεπορτάζ! Διαβάστε παρακάτω...


Το trailer έσκασε πριν λίγο και το κλίμα είναι πολύ βαρύ στην ελληνική ομάδα!Ο Τόνι με υπαρχηγό το Βασίλη τον ιχθυοπώλη έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα εναντίον του νέου παίκτη που μπήκε για λογαριασμό της ελληνικής ομάδας στο Survivor, τον Βασίλη όπως ήδη έχουμε γράψει (Survivor spoiler διαρροή 16/2: Ποιος κερδίζει το αγώνισμα - Σε ποιον κάνουν bullying (Βίντεο τρέιλερ)

Φαίνεται ότι ασκείται μία μορφή bullying εναντίον του νέου παίχτη, του Βασίλη, ο οποίος φαίνεται να είναι έξω από τα νερά του. Ο Βασίλης, ο νέος αυτός παίκτης που είναι ένα εντυπωσιακό ψηλό παιδί έχει αντιμετωπίσει μία αδικαιολόγητη εχθρότητα και εκτός κάμερας από τον Τόνι κυρίως. Έτσι λοιπόν, ο ίδιος στέκεται στην κάμερα και λέει:

«Με ειρωνεία είπαν ότι αν δεν κερδίσουμε την ασυλία θα φύγω....»! Μάλιστα λίγο αργότερα ακούγεται μια ατάκα φωτιά από την ομάδα, προφανώς για τον Βασίλη: «Δεν προσφέρει και τα περισσότερα πράγματα στην ομάδα....» Το τρέιλερ του ΣΚΑΙ είναι αν μη τι άλλο καυτό και εμείς στο Youweekly.gr σας το παρουσιάζουμε πρώτοι: