Survivor διαρροή spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα 25/02 το έπαθλο!

Spoiler alert! Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

Survivor διαρροή spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα 25/02 το έπαθλο!

Το Youweekly.gr είναι εδώ για ακόμη μια φορά για να σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το Survivor, την διαρροή αλλά και το spoiler για το αγώνισμα απόψε!

Απόψε στο Survivor Ελλάδα Τουρκία έχουμε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο, αλλά μόνο έναν νικητή! Διαβάστε παρακάτω...

Έλληνες και Τούρκοι θα δώσουν μεγάλη μάχη με στόχο ακόμα ένα έπαθλο! Οι Έλληνες έχουν ξεψαρώσει, έχουν αναπτερωθεί μετά τη νίκη τους χτες και η Κατερίνα Δαλάκα έχει ήδη... προσφέρει το λιθαράκι της!survivor
Οι Τούρκοι είναι πεσμένοι και αν οι Έλληνες το εκμεταλλευτούν μπορούν άνετα να κερδίσουν!

Οι πρώτες πληροφορίες δίνουν προβάδισμα στους Έλληνες για νίκη στο αγώνισμα σήμερα, ωστόσο εξηγούμαστε πως η οριστική διαρροή θα βγει λίγο πριν το αγώνισμα! Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν στο Youweekly.gr μέχρι το βράδυ και... δείτε προς το παρόν το trailer:

Σκάι: Σάκης Τανιμανίδης από άλλο πλανήτη στο Survivor!

Ένας κούκος λέει ο λαός μας δεν φέρνει την άνοιξη! Πολλοί υποστήριζαν ότι μπορεί η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor να μην καταφέρει να φέρει την άνοιξη! Ο μόνος που πίστευε ότι η έλευση της Κατερίνας θα αλλάξει το παιχνίδι ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης.

Όπως άλλωστε σας είχαμε αποκαλύψει ο παρουσιαστής του Survivor Ελλάδας Τουρκίας, ήταν ο άνθρωπος που ανέλαβε να πείσει την Κατερίνα Δαλάκα να ξανά πάει στον Άγιο Δομίνικο!

Μάλιστα εχθές της Κατερίνας της ξέφυγε κιόλας και είπε ότι δέχτηκε πολλή πίεση για να ξανά πάει στο Survivor. Εκεί βεβαίως ήρθε σε δύσκολη θέση ο Σάκης Τανιμανίδης, όποιος προσπάθησε να το μαζέψει.

Πάντως, η πραγματικότητα είναι ότι μόνο Σάκης Τανιμανίδης πίστεψε αληθινά και πραγματικά ότι η Κατερίνα Δαλάκα μπορεί να κάνει το παιχνίδι να...ξεκινήσει ξανά!

Εδώ διαβάστε το παρασκήνιο στο πως ο Τανιμανίδης έψησε την Δαλάκα να μπει στο παιχνίδι!

Survivor: Το τρελό ποσό που πήρε η Κατερίνα Δαλάκα για να μπει στο παιχνίδι! (Παρασκήνιο)


Το ερώτημα είναι φυσικά αν αυτό το κόλπο του Σκάι με την Κατερίνα Δαλάκα θα καταφέρει να σώσει το παιχνίδι; Εμείς κάναμε μία προσπάθεια να αναλύσουμε αν μπορεί να συμβεί αυτό ή όχι,έχει ένα εξαιρετικό ενδιαφέρον το ρεπορτάζ μας παρακάτω...

Survivor: Θα πιάσει το κόλπο του ΣΚΑΙ με την Δαλάκα και τον Τανιμανίδη για να σώσουν το παιχνίδι; (Παρασκήνιο)

Εχθές, λοιπόν, είχαμε την στιγμή της αλήθειας για το Survivor! Απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως είναι το YFSF με την υπέροχη Μαρία Μπεκατώρου το Survivor αντιστάθηκε. Μάλιστα σε δύο τέταρτα κατάφερε το ριάλιτι διαβίωσης να περάσει το format του ΑΝΤ1. Αν θέλετε μπείτε στο link να δείτε τα τέταρτα τηλεθέασης γενικού συνόλου αναλυτικά...