Survivor - αποκάλυψη: Τόσα χρήματα έπαιρναν οι Μαχητές στις προηγούμενες σεζόν

Το ποσό που δεν περιμένατε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor - αποκάλυψη: Τόσα χρήματα έπαιρναν οι Μαχητές στις προηγούμενες σεζόν

Ο Ορέστης Τσανγκ μίλησε σήμερα στην εκπομπή Ευτυχείτε και θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για ποσό που έπαιρναν οι παίκτες των Μαχητών στην πρώτη σεζόν που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ το Survivor.

Μεταξύ άλλων ο επιχειρηματίας ξεκαθάρισε πως δεν του φαίνεται καθόλου παράξενο το γεγονός ότι η παραγωγή έδωσε τόσο μεγάλο ποσό στην Ιωάννα Τούνη, αν και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σήμερα χαρακτήρισε το ποσό αυτό "μικρό".

«Λογικό ακούω το ότι μπορεί να πρόσφεραν στην Ιωάννα Τούνη 4500 ευρώ την εβδομάδα. Η Ιωάννα είναι μία εκρηκτική γυναίκα που ξέρει να πλασαριστεί και να δώσει το κάτι παραπάνω στην εκπομπή. Εμείς ήμασταν κάτω από χιλιάρικο, ήμασταν στον βασικό μισθό», είπε αρχικά ο Ορέστης Τσανγκ.

«Πριν τέσσερα χρόνια, πριν ξεκινήσει το πρώτο Survivor, δεν υπήρχε αυτή η δημοσιότητα αυτού του τηλεοπτικού παιχνιδιού, οπότε εμάς δεν μας περίμενε κανείς στο αεροδρόμιο», πρόσθεσε επίσης ο Ορέστης Τσανγκ.

Πόσα χρήματα παίρνουν οι διάσημοι και ο μαχητές στο Survivor 4

Μέσα από την εκπομπή Πρωινό έγινε μία «καυτή» αποκάλυψη η οποία αφορά τον νέο κύκλο του Survivor. Συγκεκριμένα, έγιναν γνωστά τα χρήματα που πρόκειται να προσφέρει ανά βδομάδα η παραγωγή σε Μαχητές και Διασήμους.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μίχας σχετικά με την αμοιβή των παικτών, 300 με 1,000 ευρώ την εβδομάδα θα είναι η αμοιβή των Μαχητών και μάλιστα θα δοθεί με κοινωνικά κριτήρια -αν έχουν παιδιά, αν αφήνουν μια πολύ καλή δουλειά για να πάνε στον Άγιο Δομίνικο. Τα ποσά ανεβαίνουν πολύ στην ομάδα των Διασήμων, ξεκινούν από 2,000 ευρώ την εβδομάδα και φτάνουν στις 7,000 ευρώ.

survivor πρεμιέρα