Γιώργος Λιανός: Έκανε την πρώτη του ανάρτηση από τον Άγιο Δομίνικο λίγο πριν ξεκινήσει το Survivor

Απίστευτη φωτογραφία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιανός: Έκανε την πρώτη του ανάρτηση από τον Άγιο Δομίνικο λίγο πριν ξεκινήσει το Survivor

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το Survivor 4, ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη του ανάρτηση, απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο και όπως μπορείτε να φανταστείτε τα likes και τα comments έπεσαν βροχή!

Όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Λιανός πρόκειται να είναι ο μεγάλος παρουσιαστής του νέου κύκλου, μετά την απόφαση του Σάκη Τανιμανίδη να μην ταξιδέψει στο εξωτικό νησί.

Ο ίδιος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα υπέροχο σκίτσο που έφτιαξε κάποιος για εκείνον, εμπνευσμένο από του Simpsons.

«Xmas came earlier! @marko5_sp Made me Yellow! Hope you like it! #xmas #makemeyellow #thesimpsons #survivor», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Γιώργος Λιανός Survivor

Survivor: Αποκάλυψη από τον Γιώργο Λιανό - «Ο Σάκης και ο Ατζούν έχουν...»

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην εκπομπή Happy Day και δε δίστασε να κάνει μερικές αποκαλύψεις για τον νέο κύκλο του Survivor αλλά και για τις σχέσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί και του Σάκη Τανιμανίδη μετά την αποχώρηση του τελευταίου από το ριάλιτι.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξήγησε πως λόγω της εγκυμοσύνης της αγαπημένης του δεν μπορεί να φύγει από την Ελλάδα και να πάει στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Λιανός από τη μεριά του εξήγησε πως δεν έχει ιδέα εάν πρόκειται να είναι ο παρουσιαστής του Survivor στον νέο κύκλο ενώ αναφέρθηκε και στα γυρίσματα που θα πρέπει να κάνει ακόμα με το The Voice.

Παράλληλα εξήγησε πως ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Ατζούν έχουν άριστες σχέσεις, κάτι που φάνηκε άλλωστε και από τον τρόπο με τον οποίο αποχαιρέτησε ο ένας τον άλλον.

«Δεν έχω ιδέα αν θα είμαι ο παρουσιαστής του Survivor. Μακάρι να είχα κάτι να σας πω. Αλλά η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι και από την παραγωγή, εγώ δεν μπορώ να πάρω κάποια πρωτοβουλία. Κάποιες λεπτομέρειες τις ξέρω, αλλά θα μου επιτρέψετε να τις κρατήσω για τον εαυτό μου προς το παρόν.

Ακυρώθηκε η χθεσινή μας συνάντηση, η οποία θα γίνει σήμερα. Με τον Σάκη, ασχέτως τι γίνεται στα επαγγελματικά, είμαστε φίλοι και θα παραμείνουμε φίλοι, αυτό είναι δεδομένα, έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ μας.

Γιώργος Λιανός Survivor

Το μόνο που έχω στην ατζέντα μου αυτή τη στιγμή είναι στις 26 Γενάρη γύρισμα για το Voice. Είναι ακόμα τέσσερα live, δύο cross battles, ο ημιτελικός και ο τελικός. Δεν θα πονοκεφαλιάσω εγώ με αυτό, θα το βρουν τα παιδιά της παραγωγής και με κάποιο τρόπο θα το λύσουν. Ο Σάκης με τον Ατζούν έχουν πολύ καλή σχέση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.