Survivor 4: Η ανάρτηση - έπος της Λάουρας Νάργες για τα αγωνίσματα - «Δεν με άκουγε κανείς...»

Έτσι σχολίασε την πρεμιέρα του Survivor

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η ανάρτηση - έπος της Λάουρας Νάργες για τα αγωνίσματα - «Δεν με άκουγε κανείς...»

Η Λάουρα Νάργες παρακολούθησε την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 4 - δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα - και μάλιστα δε δίστασε να κάνει μία επική ανάρτηση για τα αγωνίσματα αλλά και για την επίδοση που είχε η ίδια στον πρώτο κύκλο.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης δε θα μπορούσε να μην σχολιάσει τη μεγάλη επιστροφή του Survivor, και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Λάουρας Νάργες για το Survivor 4

Στην πρώτη σεζόν, το Twitter πολύ συχνά σχολίαζε τις επιδόσεις της στα αγωνίσματα και εκείνη αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τα σχόλια αυτά και να ξεκαθαρίσει πως τα αγωνίσματα είναι πιο δύσκολα απ' όσο φαίνεται, γράφοντας: «Όταν τα έλεγα ότι είναι δύσκολα τα αγωνίσματα δεν με άκουγε κανείς».

Λάουρα Νάργες Survivor 4

Τι τηλεθέαση έκανε το Survivor 4 στην πρεμιέρα του;

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, επανήλθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Κυριακής 27/12 και κατάφερε να σαγηνέψει το τηλεοπτικό κοινό καθώς με το καλησπέρα σας δεν έλειψαν οι τσακωμοί και οι ίντριγκες. Τα νούμερα τηλεθέασης που κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB έσπασαν κάθε ρεκόρ και ο ανταγωνισμός φαίνεται πως... θρηνεί.

Για την ακρίβεια στο δυναμικό κοινό το ριάλιτι επιβίωσης έφτασε το 34,9% ενώ τα τέταρτά του απογειώθηκαν από την πρώτη στιγμή αφού ξεκίνησε με lead in από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων 30,9 και συνέχισε με 36,8-36,2-29,4-37,7-38,2-28-32,9-38,3-34,9-30,6-39,2-42,8-33.

Όπως βλέπετε στα τέταρτα παρατηρείται μια μηδαμινή πτώση τις στιγμές των διαφημιστικών διαλλειμάτων. Μάλιστα, όπως θα παρατηρήσετε στο παρακάτω πλέγμα κανάλια όπως ο ΑΝΤ1 και ο ALPHA έπεσαν στα μονοψήφια.

Prime time

  • AΝΤ1: Ταξί 13,7
  • ANT1: Χαίρε Καίσαρ 2,9
  • ALPHA: Ντάμπο 5,9
  • STAR: Μόνος στο Σπίτι 16,5
  • ΣΚΑΙ: Survivor 34.9
  • OPEN: Στιγμιαία οικογενένεια 6,5
  • Mega: Διπλοπενιές 4,4

To trailer του σημερινού επεισοδίου Survivor

Με δυσκολίες ξεκινά το Survivor, αφού μετά την δύσκολη νύχτα για τις δύο ομάδες η Κάτια Ταραμπάνκο θα υποστεί τροφική δηλητηρίαση από κάτι που θα φάει στο δάσος, ενώ στο συμβούλιο παίκτης - παίκτρια θα ανακοινώσει πως θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι για ψυχολογικούς λόγους!

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι εκεί θα έχουμε μια μεγάλη μάχη για την πρώτη ασυλία της χρονιάς! Ποιος θα την πάρει;

Δείτε το trailer του δεύτερου επεισοδίου παρακάτω στο Youweekly.gr: