Survivor 4: Πλάνταξε στο κλάμα ο Τριαντάφυλλος - Η κίνηση που αφιέρωσε στα παιδιά του

Τι έκανε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Πλάνταξε στο κλάμα ο Τριαντάφυλλος - Η κίνηση που αφιέρωσε στα παιδιά του

Το δεύτερο επεισόδιο του Survivor 4 ξεκίνησε και οι παίκτες προσπαθούν να ενσωματωθούν στην νέα κατάσταση και στο νέο "σπίτι τους". Ο Τριαντάφυλλος μάλιστα, θέλησε να φτιάξει κάτι ώστε να του θυμίζει τα παιδιά του και να παίρνει δύναμη.

Ο τραγουδιστής, πάνω σε ένα ξύλο χάραξε τα αρχικά των ονομάτων των παιδιών του ώστε να τα βλέπει καθημερινά να παίρνει δύναμη αλλά να το βλέπουν και τα παιδιά του πίσω στην Ελλάδα και να ξέρουν πως ο μπαμπάς τους αν και πάρα πολύ μακριά δεν τα ξεχνάει. Μάλιστα μιλώντας για αυτά ο τραγουδιστής, πλάνταξε στο κλάμα!

Μια άλλη πλευρά του εαυτού του λοιπόν έβγαλε προς τα έξω ο τραγουδιστής, για να δούμε, θα είναι αυτό αρκετό ώστε να του δώσει δύναμη στον στίβο μάχης; Δείτε ωστόσο ποια ομάδα παίρνει την ασυλία!

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος σερνόταν στο πρώτο αγώνισμα - Έφτασε τελευταίος και καταϊδρωμένος

Το Survivor 4 ξεκίνησε και ο Τριαντάφυλλος φαίνεται να τα βρήκε ήδη σκούρα στο πρώτο αγώνισμα και μάλιστα τερμάτισε τελευταίος.

Παρότι χορτασμένος και δυνατός, ο τραγουδιστής φαίνεται να δυσκολεύτηκε αρκετά στο αγώνισμα με αποτέλεσμα να τον «καταπιεί» η θάλασσα!

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Τριαντάφυλλος έχασε πολύ εύκολα από τον Ροδίτη, Τζέιμς Καφετζή και πρόλαβε με το ζόρι να βγει στην στεριά και να χτυπήσει τους στόχους! Δείτε εδώ πως θα γίνεται η αποχώρηση των παικτών!

Survivor 4: Αυτό είναι το πρώτο έπαθλο για την νικήτρια ομάδα!

Η μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 4 μόλις ξεκίνησε και οι Διάσημοι και Μαχητές αγωνίζονται για το πρώτο έπαθλο.

Η αγωνία ήδη έχει φτάσει στο κόκκινο με τους παίκτες να ξεκινάνε πολύ δυναμικά. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε, μάλιστα, τα πρώτα έπαθλα για το σημερινό αγώνισμα.

Το πρώτο έπαθλο για την μεγάλη, λοιπόν, πρεμιέρα είναι το νερό ΒΙΚΟΣ και το αλεύρι ώστε να φτιάξουν οι νικητές ψωμί!