Survivor 4: Αδιαθεσία για την Μαριπόζα λίγο πριν το αγώνισμα - Zήτησε τις πρώτες βοήθειες

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Αδιαθεσία για την Μαριπόζα λίγο πριν το αγώνισμα - Zήτησε τις πρώτες βοήθειες

«Πάγωσαν» όλοι οι παίκτες του Survivor, βλέποντας την Έλενα Κρεμλίδου να μην αισθάνεται καλά και να αποχωρεί για λίγο, την ώρα που μιλούσε στις δύο ομάδες ο Γιώργος Λιανός, λίγο πριν από το αγώνισμα.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης καλωσόρισε Μαχητές και Διάσημους για την τρίτη δοκιμασία τους και δεύτερη για την ασυλία, κάνοντας ερωτήσεις για όσα συμβαίνουν στις παραλίες τους. Εκείνη τη στιγμή, τους πάντες διέκοψε η Έλενα Κρεμλίδου, την οποία εχθές "στόλισε" ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Συγκεκριμένα, η διάσημη influencer ένιωσε μια αδιαθεσία και ζήτησε της πρώτες βοήθειες, οι οποίες και της παρασχέθηκαν. Η κατάστασή της, πάντως, ανησυχητική δεν είναι και θα βρεθεί κανονικά στη δοκιμασία, από την οποία απουσιάζει παίκτρια των Διασήμων.

Το βίντεο που η Μαριπόζα ζητά τις πρώτες βοήθειες

Survivor 4 spoiler 29/12: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Σας έχουμε ένα σούπερ spoiler, το οποίο αφορά την ομάδα που πρόκειται να κερδίσει απόψε τη δεύτερη ασυλία, στέλνοντας έναν ακόμα παίκτη στην ψηφοφορία για την αποχώρηση.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες σεζόν, φέτος έχουμε δύο δοκιμασίες ασυλίες. Χθες οι διάσημοι έχασαν και ανέδειξαν υποψήφιους, τον Γιώργο Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο.

Η μάχη για τη δεύτερη ασυλία θα αποδειχθεί πολύ σκληρή αφού οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον στήθος με στήθος και θα δημιουργηθούν πολλές οι εντάσεις οι οποίες θα φουντώσουν στο συμβούλιο του νησιού.

Οι πληροφορίες του Youweekly.gr επιβεβαιώνουν πως νικητές θα είναι για ακόμα μία φορά οι Μαχητές, οι οποίοι δείχνουν πως δεν έχουν μπει μέσα στο παιχνίδι για να χάσουν και έχουν πολύ άγριες διαθέσεις.

Έτσι θα κερδίσουν την ασυλία και ένας ακόμα διάσημος θα βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση - δείτε εδώ τους ήδη προτεινόμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας λοιπόν με μεγάλη διαφορά η Κάτια Ταραμπάνκο βγαίνει πρώτη και θα είναι αυτή που θα διαλέξει το ποιος θα πλαισιώσει τους άλλους δύο διάσημους. Δεν μάθαμε ποιον θα επιλέξει. Αγωνιστικά πάντως αδύναμος παίκτης είναι ο Πάνος Καλίδης. Επίσης, με την Άννα Μαρία Βέλλη δεν υπάρχει και ιδιαίτερη συμπάθεια…