Survivor 4: Σκορπιός τσίμπησε τον Κώστα Παπαδόπουλο - Σε σοκ η ομάδα!

Αυτό πόνεσε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Σκορπιός τσίμπησε τον Κώστα Παπαδόπουλο - Σε σοκ η ομάδα!

Ένα αδιανόητο σκηνικό συνέβη στο Survivor 4, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να βιώνει τον φόβο για λίγο, αφού ένας σκορπιός τον τσίμπησε… στα ευαίσθητα και χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες.

Λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στον Γιώργο Λιανό για το αγώνισμα, ο Παπαδόπουλος πήγε να εξιστορήσει τους συμπαίκτες του, που αργότερα «πάγωσαν» με ένα σκηνικό, την ιστορία για το… τι συνέβαινε στο μαγιό του, όπου ξαφνικά είδε να υπάρχει μέσα ένας σκορπιός.

Τόνισε, μάλιστα, ότι ο σκορπιός αυτός τον τσίμπησε σε ένα από… τα ευαίσθητά του, με τον ίδιο πάντως να αντιμετωπίζει με χιούμορ την κατάσταση, αφού επιλήφθηκε άμεσα ο γιατρός, δείτε, ωστόσο, ποιά ομάδα πήρε τη δεύτερη ασυλία.

Σκορπιός τσιμπάει τον Κώστα Παπαδόπουλο

Survivor 4: Άγριος τσακωμός μεταξύ των δύο ομάδων - "Θα τα πούμε στο συμβούλιο!"

Μετά το τέλος το δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας στο Survivor όπου νικητές ήταν οι Μαχητές, ήρθε και ο μεγάλος τσακωμός μεταξύ των δύο ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, οι Μαχητές τη μόνη στιγμή που οι Διάσημοι βρέθηκαν λίγο μπροστά στο σκορ άρχισαν να ειρωνεύονται τους αντιπάλους τους, κάτι που ενόχλησε παρά πολύ την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία τους το επισήμανε.

Θέση στην συζήτηση πήρε και ο Αλέξης Παππάς ο οποίος αναφέρθηκε στον Νίκο Μαρτζή και την στάση του. Οι δυο τους προηγουμένως είχαν ένα τσακωμό για μια κίνηση του Νίκου πάνω στο αγώνισμα που ενόχλησε τον ηθοποιό.

Αργότερα οι Διάσημοι σε συζήτηση τους έκριναν τους αντιπάλους και την ακραία στάση τους λέγοντας πως θα παίζουν και αυτοί πιο επιθετικά.