Survivor 4: Tέσσερις συνολικά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Ετοιμαζόμαστε και για πέμπτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Tέσσερις συνολικά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Οι διάσημοι στο Survivor για ακόμη μια φορά χρειάστηκε να ψηφιστούν μεταξύ τους αφού έχασαν και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Η ομάδα που είχε ήδη βγάλει δύο υποψήφιους αναγκάστηκε να ψηφίσει ξανά.

Ύστερα από ένα στίβο μάχης που χρειάστηκε να έχουν αρκετή ισορροπία και συγκέντρωση, οι Διάσημοι έχασαν με 10-5. Οι υποψήφιοι για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ ήταν δύο, αφού οι ψήφοι μοιράστηκαν μεταξύ της Άννας Μαρίας Βέλλη και του Μιχάλη Αρναούτη.

Τέσσερις λοιπόν είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Αρναούτης, Βέλλη, Τριαντάφυλλος, Κοψίδας - και πλέον απομένει να δούμε ποιος θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Δείτε ολόκληρη την ψηφοφορία

Survivor 4: Άγριος τσακωμός μεταξύ των δύο ομάδων - "Θα τα πούμε στο συμβούλιο!"

Μετά το τέλος το δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας στο Survivor όπου νικητές ήταν οι Μαχητές, ήρθε και ο μεγάλος τσακωμός μεταξύ των δύο ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, οι Μαχητές τη μόνη στιγμή που οι Διάσημοι βρέθηκαν λίγο μπροστά στο σκορ άρχισαν να ειρωνεύονται τους αντιπάλους τους, κάτι που ενόχλησε παρά πολύ την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία τους το επισήμανε.

Θέση στην συζήτηση πήρε και ο Αλέξης Παππάς ο οποίος αναφέρθηκε στον Νίκο Μαρτζή και την στάση του. Οι δυο τους προηγουμένως είχαν ένα τσακωμό για μια κίνηση του Νίκου πάνω στο αγώνισμα που ενόχλησε τον ηθοποιό.

Αργότερα οι Διάσημοι σε συζήτηση τους έκριναν τους αντιπάλους και την ακραία στάση τους λέγοντας πως θα παίζουν και αυτοί πιο επιθετικά.

Survivor 4: Έχει «τρελάνει» την τουρκική παραγωγή ο Τριαντάφυλλος

Δύο μέρες παίζεται το Survivor 4 και ο Τριαντάφυλλος έχει ήδη προλάβει να βρεθεί στο κέντρο του ενδιαφέροντος με τις επιδόσεις του στα αθλήματα, σε σημείο που έχει «τρελάνει» για τα καλά την τουρκική παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

Το Twitter έχει «αναστενάξει» με τα αγωνίσματά του, ενώ παρόλο που χθες κατάφερε να φέρει μία νίκη στο αγώνισμα της ασυλίας, αναδείχθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες του, παίρνοντάς του αρκετά χαλαρά.

Όπως αποκάλυψε με το ρεπορτάζ της η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο τραγουδιστής έχει έναν δικό του ιδιαίτερο τρόπο να κερδίζει τα αγωνίσματα και να περνάει τα αντικειμενικά δύσκολα εμπόδια. Η τεχνική του είναι τόσο ιδιαίτερη που έχει τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων που εργάζονται στην παραγωγή του τουρκικού Survivor.