Ευαγγελία Δερμετζόγλου: "Το φετινό Survivor είναι light! Εμείς είχαμε έπαθλα πίτσες με μυρμήγκια πάνω"

"Όσο πιο πολύ υπέφερες, όσο πιο πολύ αρρώσταινες, τόσο πιο πολύ πούλαγε και σε αφήνανε"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευαγγελία Δερμετζόγλου:

Μιας και το Survivor είναι το θέμα των ημερών, η πρώτη νικήτρια αυτού, Ευαγγελία Δερμετζόγλου, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε, του Open, αποκαλύπτοντας πως βίωσε εκείνη το παιχνίδι το 2003 αλλά και ποιες διαφορές παρατηρεί σήμερα.

«Το φετινό Survivor μου φαίνεται αρκετά light σε σχέση με το δικό μας αλλά το δικαιολογώ επειδή είναι πολλούς μήνες. Το δικό μας ήταν πολύ σκληρό, αλλά ήταν 2 μήνες. Είχαμε πάθει κι εμείς δηλητηρίαση τα οποία δεν τα δείχνανε τότε. Λόγω ασιτίας και έλλειψης βιταμινών μου σταμάτησε η περίοδος για δύο χρόνια, ήμουν δύο χρόνια στους γιατρούς. Ακόμα και τώρα έχω πληγές στο σώμα μου που δεν θα φύγουν ποτέ. Εμάς όσο πιο πολύ υπέφερες, όσο πιο πολύ αρρώσταινες, τόσο πιο πολύ πούλαγε και σε αφήνανε. Είχαμε χαζά έπαθλα, ένα στρώμα, κάτι πίτσες προς το τέλος του παιχνιδιού με εκατομμύρια μυρμήγκια πάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Δερμετζόγλου.

Να σημειωθεί πως στην ίδια εκπομπή, λίγο πιο πριν βγήκαν και μίλησαν οι γονείς του φετινού Μαχητή, Γιώργου Ασημακόπουλου και αποκάλυψαν την προίκα του!

Όσα είχε εκμυστηρευτεί η Δερμετζόγλου στο YOU μετά τη νίκη της στο Survivor 1

Το 2003, ταξίδεψε μαζί με άλλους 15 άπειρους τηλεοπτικά ανθρώπους για τη Μαλαισία, αφήνοντας πίσω την οικογένεια και τον περίγυρό της. Η ίδια παραχώρησε στο παρελθόν μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Youweekly κατακεραυνώνοντας το παιχνίδι.

«Τι λες τώρα; Σε εμάς έγιναν πολλά σκληρά πράγματα που δεν τα έδειξαν ποτέ οι κάμερες, αν τα έδειχναν θα έπρεπε να μπούνε όλοι φυλακή... Ζήσαμε την απόλυτη εξαθλίωση. Τώρα παρακολουθείς το σκάφος που τους πηγαίνει στο απέναντι νησί, εμάς μας πήγαιναν νύχτα με 10 μποφόρ, θαλασσοπνιγόμασταν και τρέμαμε με ένα σεντόνι. Πελώρια κύματα έσκαγαν επάνω μας μέχρι να πάμε στο συμβούλιο. Κινδυνεύαμε, σπάγανε τα σαγόνια μας από το κρύο, οι καταστάσεις που περάσαμε –ειδικά οι γυναίκες – ήταν τραγικές. Αυτά δεν τα είδατε ποτέ, όλα ήταν ωραιοποιημένα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Όσο για το αν έφτασε κοντά στο θάνατο; Τολμά να απαντήσει: «Ναι, για αυτό και 3 φορές σταμάτησα το παιχνίδι, έκανα ανταρσία, μίλησα με τους συμπαίκτες μου και τους ρώτησα αν ήθελαν να βγω μπροστά και συμφώνησαν. Φώναξα την παραγωγή, τον Βορίδη και τους ανακοίνωσα ότι τα πράγματα είχαν γίνει πολύ επικίνδυνα και ότι είχα μια ζωή και ένα παιδί που δεν ήθελα να τα χάσω. Τους είπα ότι αν για εκείνους ήταν ένα παιχνίδι, για εμάς ήταν εξαθλίωση, τους απείλησα, μάλιστα, από την αρχή ότι θα τους έστελνα στα δικαστήρια».