Survivor 4: Ο Bo απάντησε ανοικτά για τον Λιανό - "Είναι συμπαθητικός. Ο Τανιμανίδης είναι πολύ καλός"

Ποιον από τους δύο προτιμάει;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Bo απάντησε ανοικτά για τον Λιανό -

Ο Bo βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων κλήθηκε να συγκρίνει τον Γιώργο Λιανό με τον Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση του Survivor, ξεκαθαρίζοντας πως ο πρώτος είναι καλός αλλά ο δεύτερος έχει ταυτιστεί με το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε τις φετινές ομάδες και τους παίκτες που συμμετέχουν στο ριάλιτι ενώ δε θα μπορούσε να μιλήσει και για τους δύο παρουσιαστές, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε τα εύσημά του στον φίλο του για την πρεμιέρα.

Αυτά είπε ο Bo για τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Λιανό

«Ο Γιώργος Λιανός είναι πολύ συμπαθητικός. Θεωρώ ότι ο Σάκης Τανιμανίδης είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, νομίζω ότι ο κόσμος έχει ταυτιστεί με αυτή τη φωνή και τον Σάκη γενικά. Το ζει πάρα πολύ καλά».

Survivor Λιανός Τανιμανίδης

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή φέρνει εις πέρας ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο και είναι μια μεγάλη ευθύνη. Είναι πολύ καλός έχει πολύ χιούμορ και προϋπηρεσία στο Survivor, απλά δεν ήταν πρωταγωνιστής».

Τι είπε η Κατερίνα Δαλάκα για τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Λιανό;

Με αφορμή την πρεμιέρα του Survivor 4, η Κατερίνα Δαλάκα με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έστειλε το μήνυμα της στον Γιώργο Λιανό και τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και στον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η αθλήτρια, είναι μια από τις κορυφαίες παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης με πολύ κόσμο να την στηρίζει. Κάθε φορά που έμπαινε στους στίβους μάχης, έκανε χαμό και κέρδιζε το παιχνίδι.

Πριν από μερικές ώρες λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τη φίλους μια κοινή φωτογραφία με Λιανό - Τανιμανίδη και ευχαρίστησε τους θαυμαστές της, την παραγωγή, τους παρουσιαστές, όπως και τον Ατζούν.

Να σημειώσουμε πως η Κατερίνα Δαλάκα είχε χωρίσει με το σύντροφό της, όμως είναι και πάλι μαζί και με αποδείξεις.

Survivor Κατερίνα Δαλάκα Λιανός Τανιμανίδης