Survivor 4: Πρώτοι στις στοιχηματικές ο Τριαντάφυλλος και η Κάτια Ταραμπάνκο

Η κλεισούρα θα φταίει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Πρώτοι στις στοιχηματικές ο Τριαντάφυλλος και η Κάτια Ταραμπάνκο

Μόλις μία εβδομάδα βρίσκεται το Survivor 4 στις οθόνες μας και ήδη έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Την ίδια στιγμή, οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν πάρει «φωτιά» και δίνουν στην πρώτη θέση της κατάταξης, την Κάτια Ταραμπάνκο καθώς και τον Τριαντάφυλλο.

Ναι καλά διαβάσατε, τον Τριαντάφυλλο. Κάτι το χαλαρό του στιλ στον στίβο μάχης, κάτι οι νίκες που φέρνει για την ομάδα των διάσημων και ο τραγουδιστής πέρα από viral στο Twitter, έγινε και αγαπημένος του κοινού.

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

Η προτίμηση του κόσμου για την Κάτια Ταραμπάνκο έγινε γνωστή ήδη από την πρώτη εβδομάδα αφού ήταν η αγαπημένη παίκτρια του κοινού και είχε τη δυνατότητα να δείξει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο Τριαντάφυλλος από την άλλη, ψηφίστηκε από την ομάδα του αλλά όχι μόνο δεν αποχώρησε, αλλά συγκέντρωσε και πολλές ψήφους.

Κάτια Ταραμπάνκο survivor 4

Το μόνο σίγουρο είναι πως το ριάλιτι επιβίωσης δεν σταματά να μας εκπλήσσει και είμαστε βέβαιοι πως στα επόμενα επεισόδια θα μας χαρίσει απίστευτες στιγμές. Αναμένουμε για τα Tweets.

Tweets για τις επιδόσεις του Τριαντάφυλλου στο Survivor

Το Survivor 4 έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού - κάτι που είναι ξεκάθαρο κι από τα νούμερα τηλεθέασης - και κάθε βράδυ την ώρα της προβολής του το Twitter παίρνει φωτιά! Στα trends εμφανίζεται τόσο το όνομα της Κάτιας Ταραμπάνκο όσο και το όνομα του Τριαντάφυλλου. Του καθενός βέβαια για εντελώς διαφορετικό λόγο.

Ο Τριαντάφυλλος την πρώτη μέρα δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στον αγωνιστικό χώρο - δείτε εδώ - αλλά στο χθεσινό στίβο κατάφερε να κερδίσει - δείτε εδώ - και κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους χρήστες του twitter.

Επικά tweets για τον Τριαντάφυλλο στο Survivor

Τριαντάφυλλος Survivor

Τριαντάφυλλος Survivor tweets

Τριαντάφυλλος Survivor αγωνας

Τριαντάφυλλος Survivor twitter