Survivor 4: Χαμός στο Twitter με τους... σωσίες των Μαχητών

Ειδικά με της Μαριπόζας θα "κλάψετε"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Χαμός στο Twitter με τους... σωσίες των Μαχητών

Σε κάθε επεισόδιο του Survivor 4 επικρατεί χαμός στο Twitter με τους χρήστες να μην σταματούν να σχολιάζουν το παραμικρό γεγονός που γίνεται. Χθες, "φωτιά" πήραν τα tweet με τους... σωσίες, κυρίως των Μαχητών.

Τα περισσότερα tweets ωστόσο, για ακόμη μια φορά είχε η Μαριπόζα, η οποία έχουν δει να... μονοπωλεί το ενδιαφέρον των social media με την συμπεριφορά της και τις επιδόσεις της στον Άγιο Δομίνικο και τις... απολαυστικές ατάκες της.

Είστε έτοιμη; Θα κλάψετε από τα γέλια:

Survivor 4 σωσίες Μαχητών Twitter

Survivor Twitter

Survivor 4 Twitter Μαχητές

Survivor 4 Twitter

Όσα είδαμε χθες στο Survivor 4 - Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Το χθεσινό 5/1 επεισόδιο του Survivor ήταν άκρως ανατρεπτικό αφού οι Διάσημοι έσπασαν το σερί νικών των Μαχητών και πήραν την δεύτερη ασυλία. Οι Μαχητές στο πρώτο συμβούλιο του νησιού που πραγματοποίησαν, όχι πια σαν απλοί θεατές, άφησαν πολλά να βγουν στην φόρα.

Οι Μαχητές «άδειασαν» τους Διάσημους

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, οι Μαχητές δε δίστασαν να «αδειάσουν» τους Διάσημους για τον τρόπο με τον οποίο ψήφισαν στο χθεσινό συμβούλιο, ξεκαθαρίζοντας πως αν φύγει ο Γιώργος Κοψιδάς, η ομάδα τους θα πεινάσει.

Οι Διάσημοι μπορεί να ψήφισαν την Αγγελική Λάμπρη στη διάρκεια της ψηφοφορίας για την αποχώρηση με πέντε ψήφους, αλλά πολύ κοντά με τρεις βρέθηκε και ο διάσημος ηθοποιός, με τους Μαχητές να μην καταλαβαίνουν για ποιο λόγο αυτό συμβαίνει.

Συγκεκριμένα, τόνισαν πως ο Κοψιδάς είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες των Διασήμων και δεν υπάρχει καμία λογική στο να ψηφίζεται. Πρόσθεσαν, μάλιστα, με χιουμοριστικό ύφος, ότι καλό θα ήταν να ψηφιστεί μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο, ώστε να αποδυναμωθούν αγωνιστικά οι Διάσημοι, ενώ επεσήμαναν παράλληλα, ότι ήταν λάθος να υπάρξει τσακωμός στο συμβούλιο για το ρύζι.

«Σπόντες» από από Κονδυλάτο και Λάμπρη

Η Αγγελική Λάμπρη και ο Περικλής Κονδυλάτος συζήτησαν τα όσα έγιναν στο προχθεσινό συμβούλιο του Survivor 4 και έριξαν μερικές σπόντες για την «φυλή των Διάσημων» οι οποίοι στόχευσαν την ηθοποιό και την έβγαλαν υποψήφια προς αποχώρηση.

Η ηθοποιός βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από την πλευρά των Διασήμων για αυτή την εβδομάδα, κάτι που την έχει φέρει εκτός εαυτού, μιλώντας για τους συμπαίκτες της, που έδωσαν… γραμμή για να ψηφιστεί.

Η γνωστή ηθοποιός και ο Περικλής Κονδυλάτος φαίνεται πως έχουν κάνει μια κοινή παρέα, ενώ σχολίασαν όσα έγιναν στο τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης, με αμφότερους να είναι έξαλλοι από τις πέντε ψήφους των συμπαικτών τους προς τη Λάμπρη.

Η πρώτη, δε, αποκάλυψε πως ο Τριαντάφυλλος ζήτησε να ψηφιστεί, με τη Λάμπρη να μην κρύβει και τα νεύρα της προς την Κάτια Ταραμπάνκο και τον Γιώργο Κοψιδά, κάτι που ίσχυε και για τον Κονδυλάτο.

Τσακώθηκε η Ασημίνα Ιγγλέζου με τη Σοφία Μαργαρίτη

Η Σοφία Μαργαρίτη έβαλε να μαγειρέψει όστρακα για την ομάδα της, ωστόσο κάποια στιγμή ξέχασε το φαγητό και αποκοιμήθηκε με αποτέλεσμα να καεί η κατσαρόλα.

Οι Μαχητές συζήτησαν το συγκεκριμένο θέμα και οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στις δύο κυρίες, με την Ασημίνα Ιγγλέζου να σημειώνει πως η Σοφία προσπαθεί να δείχνει κάθε φορά ότι κάνει όλες τις δουλειές στην καλύβα, με την μηχανικό αυτοκινήτων να μην κρύβει τα νεύρα της με τους συμπαίκτες της.

Οι εντάσεις ωστόσο δεν τελείωσαν εκεί, αφού ο Κώστας Παπαδόπουλος αρπάχτηκε με τον Νίκο Μπάρτζη, για το σημείο στο οποίο τοποθετούν τα ξύλα που καίνε στην φωτιά.

Στα «μαχαίρια» οι Διάσημοι

Πανικός επικράτησε στο «στρατόπεδο» των Διάσημων στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, με την ομάδα να έχει χάσει σχεδόν όλα τα αγωνίσματα με τους Μαχητές και να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, έχοντας ήδη υποψήφια παίκτρια προς αποχώρηση, με αποτέλεσμα να βγουν τα «μαχαίρια».

Φαίνεται πως κάθε παίκτης έχει παράπονο από άλλους. Η Αγγελική Λάμπρη είπε πως όλοι είναι χωρισμένοι σε… ζευγαράκια, αφού ξεσκέπασε την στρατηγική των συμπαικτών της, ο Γιώργος Κοψιδάς και η Κάτια Ταραμπάνκο απόρησαν για το λόγο, που παίρνει πολλές ψήφους στα συμβούλια ο πρώτος, ενώ ο Τριαντάφυλλος μίλησε για παίκτες, που δεν χαίρονται με την επιτυχία συμπαίκτη τους στα αγωνίσματα.

Την πιο «καυτή» ατάκα μας επεφύλασσε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος είπε πως, στη διάρκεια του τσακωμού για το ρύζι, θα ήθελε να… ρίξει χαστούκια στους συμπαίκτες του, προκειμένου να συνέλθουν.

Ξέσπασε σε κλάματα η Κάτια Ταραμπάνκο πριν το αγώνισμα

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό, ο οποίος τους προλόγισε το αγώνισμα της ασυλίας, λέγοντας πως αναμένεται να γίνει γερή μάχη, αφού πρόκειται για αγώνισμα επαφής, με τους διαγωνιζόμενους να οφείλουν να τραβήξουν το μαντήλι του αντιπάλου, ώστε να πάρουν τον πόντο.

Σε εκείνο το σημείο, έκανε την ερώτηση στην Κάτια για την κατάστασή της κι εκείνη απάντησε πως κοιμήθηκε πολύ καλά, καθώς είδε στον ύπνο της τα αγαπημένα της πρόσωπα, με αποτέλεσμα να δακρύσει και να συγκινήσει.

Πιάστηκαν στα «χέρια» Παππάς και Μπάρτζης

Ο Νίκος Μπάρτζης χρεώθηκε με ένα φάουλ κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος καθώς δεν έκανε θόρυβο με τα κουδουνάκια και στη συνέχεια τράβηξε μαζί με τον Αλέξη Παππά το μαντήλι. Ο Γιώργος Λιανός είδε το βίντεο και τόνισε πως ο Μπάρτζης έκανε ξανά φάουλ αφού τράβηξε την μπλούζα του αντιπάλου του.

Διαβάστε εδώ επικά tweets για το χθεσινό επεισόδιο!

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τη δεύτερη ασυλία

Μεγάλη ανάσα για τους Διάσημους, αφού κατάφεραν να πάρουν την νίκη στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor 4, όπως πολύ σωστά σας είχε ενημερώσει το Youweekly.gr.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο επεισόδιο της Τρίτης (5/1) σε ένα αγώνισμα με έντονη τη σωματική επαφή, αφού χρειαζόταν για να τραβήξουν το μαντήλι του αντιπάλου, με τα πάντα να κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Οι Διάσημοι ήταν οι μεγάλοι νικητές, βάζοντας πια σε δύσκολη θέση τους Μαχητές, αφού εκείνοι είναι, που πρέπει να ψηφίσουν πια τον πρώτο τους υποψήφιο για αποχώρηση μέχρι τώρα στο παιχνίδι, σε μια δύσκολη συνθήκη για τους ίδιους.

Οι Διάσημοι έβαλαν στο «στόχαστρο» τον Μπάρτζη των Μαχητών

Ο Αλέξης Παππάς, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Πάνος Καλίδης, σχολίασαν την ομάδα των Μαχητών και διάλεξαν τον παίκτη που θα ήθελαν να φύγει από το παιχνίδι.

Όπως είπαν, από τους δυνατούς παίκτες είναι ο Μπάρτζης αλλά και ο Κόρο, ενώ μέχρι στιγμής άσχημο χαρακτήρα έχει δείξει ο πρώτος ο οποίος δεν μπορεί ποτέ να αποδεχθεί την ήττα του.

Τα έβαλε ανοιχτά με τους Διάσημους ο Κώστας Παπαδόπουλος

Συγκεκριμένα, ο ζαχαροπλάστης των Μαχητών επεσήμανε πως οι αντίπαλοί τους γκρινιάζουν πολλές φορές για τη διαφορά ηλικίας, που δημιουργεί πλεονέκτημα στη δική του ομάδα.

Παράλληλα, όταν ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε, αν υπάρχουν συμμαχίες στους Μαχητές, απάντησε πως και να υπήρχαν, δε θα τις αποκάλυπτε, φέρνοντας… μυστήριο στο συμβούλιο.

Ξέσπασε ο Περικλής προς τους Μαχητές

Η Αγγελική Λάμπρη άφησε τα πρώτα «καρφιά», τονίζοντας πως ανυπομονεί να δει, αν θα επιβεβαιωθεί το ένστικτό της για το ποιος θα είναι συνυποψήφιός της από τους Μαχητές, η Κάτια Ταραμπάνκο ακολούθησε και ο Περικλής Κονδυλάτος έφερε το αποκορύφωμα, λέγοντας στους Μαχητές πως αν ισχυρίζονται πως έχασαν σε αγώνισμα τύχης, τότε είναι παντελώς ανίκανοι.

Η καλύτερη στιγμή ήταν, όταν ο Πάνος Καλίδης χειροκρότησε αυτή του την φράση, υπερθεματίζοντας, όταν τον ρώτησε ο Γιώργος Λιανός.

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Μαχητές ήταν η ομάδα, που βρέθηκε αυτή την φορά στη δύσκολη θέση, μιας και ηττήθηκαν στο αγώνισμα ασυλίας και αναγκάστηκαν να ψηφίσουν έναν παίκτη προς αποχώρηση, σε μια διαδικασία που εξελίχθηκε σε ντέρμπι ανάμεσα σε δύο παίκτες, που φαίνεται πως δεν εκτιμά η ομάδα τους.

Ο λόγος γίνεται για τους Κώστα Παπαδόπουλο και Νίκο Μπάρτζη, που συμμετείχαν νωρίτερα σε έναν καβγά της ομάδας τους, ενώ και στα αγωνίσματα δεν έχουν καλή απόδοση. Τελικά, επιβεβαιώνοντας το spoiler του Youweekly.gr, υποψήφιος ήταν ο ζαχαροπλάστης της ομάδας.