Survivor 4: Για αυτόν τον λόγο ψήφισε η Κάτια την Ελευθερία προς αποχώρηση

Το αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Για αυτόν τον λόγο ψήφισε η Κάτια την Ελευθερία προς αποχώρηση

Στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor 4 η Κάτια είχε βγάλει υποψήφια προς αποχώρηση την Ελευθέρια και πριν από λίγο αποκάλυψε τον λόγο που το έκανε.

Δεν της έκατσε καλά της Ελευθερίας Ελευθερίου η ψήφος της Κάτιας στο πρόσωπό της που την έβγαλε υποψήφια την περασμένη εβδομάδα.

Όπως είδαμε στην έναρξη του επεισοδίου της Κυριακής η Ελευθερία πειράχτηκε από το γεγονός πως η συμπαίκτριά της την έδωσε υποψήφια, κάτι που κατάλαβε και η πρώην νικήτρια του GNTM!

Η Κάτια λοιπόν, αποκάλυψε πως ενώ αναγνωρίζει πως η Ελευθερία είναι γρήγορη, την θεωρεί αρκετά μείον στους στόχους ενώ δήλωσε πως πάντα έχει την δικαιολογία της ατυχίας και του «αλλά». Να υπενθυμίσουμε, ωστόσο, ότι η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Αγγελική Λάμπρη, γεγονός το οποίο έκανε τον Περικλή να ξεσπάει σε κλάματα.

Survivor 4: Πόσα παίρνει η Κάτια Ταραμπάνκο την εβδομάδα από το παιχνίδι

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι με σιγουριά και η πιο δυνατή παίκτρια στην ομάδα των Διάσημων και ήμασταν σίγουροι πως η συμφωνία που θα έκλεινε με την παραγωγή για να μπει στο Survivor, όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, θα ήταν αρκετά δυνατή.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας παίρνει λιγότερα από την Ανθή Σαλαγκούδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr η Κάτια Ταραμπάνκο έχει συμφωνήσει με την παραγωγή να πληρώνεται 5.500 ευρώ ανά εβδομάδα.

Η Κάτια Ταραμπάνκο είχε δηλώσει και στο παρελθόν συμμετοχή στο Survivor

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η εκπομπή «Ευτυχείτε» για την Κάτια Ταραμπάνκο με αφορμή την συμμετοχή της στο Survivor 4. Το μοντέλο είχε κάνει δήλωση για να πάει στο ριάλιτι, πριν την δούμε στο GNTM. Ωστόσο, δεν την είχαν δεχθεί.

Βέβαια, να πούμε πως εκείνοι έχασα, αφού η Κάτια είναι μια από τι δυνατές παίκτριες του παιχνιδιού, ενώ βρίσκεται και πρώτη στις στοιχηματικές για να πάρει την νίκη μαζί μάλιστα με τον Τριαντάφυλλο.

Το πρωί της Πέμπτης 7/1 λοιπόν, στην εκπομπή, αποκάλυψαν πως η Κάτια Ταραμπανκό είχε δηλώσει συμμετοχή για το Survivor πριν πάρει μέρος στο GNTM και το είχε πει η ίδια.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Fipster και στο κανάλι του στο Youtube, είχε αναφέρει ότι δήλωσε συμμετοχή στο Survivor, πριν από τη νίκη της στο GNTM: «Είχα κάνει αίτηση στο Survivor πριν από 2-3 χρόνια. Είχα περάσει από casting και είχε πολύ κόσμο».

Κάτια Ταραμπάνκο Survivor