Survivor 4: Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ανατροπή στην ψηφοφορία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τεράστια ανατροπή υπήρξε στο συμβούλιο αποχώρησης στο Survivor, καθώς η ομάδα των Διάσημων ψήφισε και αποφάσισε το ποιοι θα είναι οι πρώτοι υποψήφιοι. Μάλιστα, στο άκουσμα του πρώτου προκλήθηκε σοκ στο κοινό.

Οι Μαχητές ήταν οι νικητές του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας για την εβδομάδα, με αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά να βρεθούν σε δύσκολη θέση οι Διάσημοι, καθώς οι δικές τους δάδες άναψαν στο συμβούλιο και ήταν υποχρεωμένοι να αποφασίσουν το ποιος θα ετίθετο στην κρίση του κόσμου, με μια τρομερή κόντρα επίσης να υπάρχει στο συμβούλιο, αφού πρώτα αρπάχτηκαν με τους Μαχητές.

Οι υποψήφιοι τελικά είναι δύο και, σύμφωνα με την ψηφοφορία, είναι ο Γιώργος Κοψιδάς και ο Πάνος Καλλίδης, σε μια απίστευτη εξέλιξη, που διαψεύδει όλες τις πληροφορίες για το ποιος θα ήταν ο πρώτος υποψήφιος, με τους συμπαίκτες να… αυτοκτονούν για τον Κοψιδά, αφού μόνο εκείνος, η Κάτια και ο Αλέξης έχουν δείξει αγωνιστική συνέπεια όλο αυτό το διάστημα.

Κοψιδάς Survivor

Τη στιγμή, μάλιστα, που η έλευση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι φέρνει αγωνιστική ελπίδα, το να φύγει ένας δυνατός παίκτης από τους Διάσημους θα ήταν τεράστιο πισωγύρισμα, όσο αρνητικός κι αν είναι στη συμβίωση.

To Twitter έκραξε τους Διάσημους που ψήφισαν τον Κοψιδά στο Survivor 4

Η ψηφοφορία των Διάσημων στο Survivor 4, μετά την ήττα τους στο αγώνισμα ασυλίας, ολοκληρώθηκε και πολλοί από τους παίκτες, ψήφισαν τον Γιώργο Κοψιδά. Ανάμεσα σε αυτούς και η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία σχολιάστηκε με άσχημο τρόπο από το Twitter.

Η Γιώργος Κοψιδάς είναι ένας παίκτης που φέρνει πολλές νίκες στην ομάδα και η αλήθεια είναι πως σε αυτή τη φάση που βρίσκονται οι Διάσημοι, χρειάζονται έναν άνθρωπο που φέρνει αποτελέσματα στους στίβους μάχης και μάλιστα, μετά από μία βαριά ήττα.

Το Twitter έκρινε πολύ αρνητικά την κίνηση αυτή των Διάσημων και συγκεκριμένα από τη μεριά της Ανθής Σαλαγκούδη και της Άννας Μαρίας Βέλλη, οι οποίες δεν φέρνουν νίκες στην ομάδα.

Twitter ΚοψιδάςTwitter Ανθή ΣαλαγκούδηTwitter Βέλλη