Γιώργος Κοψιδάς: Πόσα λεφτά παίρνει την εβδομάδα από το Survivor 4

Αυτό το deal δεν το περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Κοψιδάς: Πόσα λεφτά παίρνει την εβδομάδα από το Survivor 4

Μιας και οι συμπαίκτες του το βράδυ της Δευτέρας 11/1 τον ψήφισαν ως τον έναν από τους δυο προτεινόμενους παίκτες προς αποχώρηση - δείτε εδώ ποιος είναι ο άλλος - από το νησί του Survivor, δεν θα μπορούσαμε να μην σας αποκαλύψουμε ποιο είναι το κασέ του Γιώργου Κοψιδά, δηλαδή με πόσα λεφτά θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Είναι ένας από τους παίκτες που ψηφίζετε συνεχώς από την ομάδα των Διάσημων ενώ φέρνει πόντους και βοηθάει στην καλύβα. Για να συμβαίνει αυτό λογικά υπάρχει, ίσως, κάτι που έχει συμβεί και δεν το έχουν δείξει οι κάμερες αλλά... ποιος ξέρει...

Η αμοιβή του Γιώργου Κοψιδά από το Survivor

Κοψιδάς λεφτά Survivor

Μπορεί η Ανθή Σαλαγκούδη να είναι μια από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες, το ίδιο όμως δεν συμβαίνει και με τον Γιώργο Κοψιδά ο οποίος έκλεισε το deal των 3.500 ευρώ την εβδομάδα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr.

Πράγματα που δεν ξέραμε για τον Γιώργο Κοψιδά

Γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Από την εφηβεία του ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ παίζοντας σε διάφορες ομάδες για συνολικά 15 χρόνια. Στις αρχές του 2000 αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική κάνοντας διάφορα σεμινάρια ενώ αποφοίτησε από το Θέατρο των Αλλαγών.

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2003 στην κοινωνική ταινία του Δημήτρη Ινδαρέ Γαμήλια νάρκη. Το 2004 συμμετείχε στη ρωσική κινηματογραφική παραγωγή Διακοπές στην Ελλάδα ενώ την ίδια χρονιά έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση με ένα σύντομο ρόλο στην καθημερινή σειρά του Mega Channel Απαγορευμένη Αγάπη. Τη σεζόν 2004-2005 συμμετείχε στο ψυχαγωγικό show Ζω ένα δράμα με παρουσιαστή τον Τάκη Ζαχαράτο στο Mega Channel ενώ το 2006 έλαβε μέρος στις ταινίες Ο έτσι, Πανικός και παράνοια μέσα σε μια παραίσθηση και Το πρόσωπο. Μέσα στα επόμενα χρόνια έκανε έκτακτες εμφανίσεις στις τηλεοπτικές σειρές Στο Παρά Πέντε, Το Κόκκινο Δωμάτιο, Amore Mio, Λατρεμένοι μου γείτονες και Καρυωτάκης ενώ στον κινηματογράφο συμμετείχε στο Λούφα και απαλλαγή: I4.

Την περίοδο 2009-2010 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά Μίλα Μου Βρώμικα της Μυρτώς Κοντοβά όπου υποδύθηκε τον εφευρετικό κρεοπώλη Παντελάκη. Το 2012 συμμετείχε στην ιταλική παραγωγή Οι ανώριμοι: Διακοπές στην Πάρο και στο Ένα πλοίο για την Παλαιστίνη. Το 2014 έλαβε μέρος στον πρώτο κύκλο της μαύρης κωμωδίας Κάτω Παρτάλι ενώ το 2016 έκανε μία έκτακτη εμφάνιση στη βρετανική σειρά The Durrels