Survivor trailer 12/1: Άγριος τσακωμός μεταξύ Κάτιας και Ελευθερίας

"Το ότι δεν έχω φέρει έναν στόχο δεν σημαίνει ότι είμαι άχρηστη"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor trailer 12/1: Άγριος τσακωμός μεταξύ Κάτιας και Ελευθερίας

Οι μεταξύ σχέσεις των Survivor ομάδων είναι πολύ τεταμένες. Εδώ και μέρες το κλίμα στους Μαχητές είναι αισχρό αφού ο ένας κατηγορεί τον άλλον κι έχουν χωριστεί όπως οι ίδιοι έχουν πει σε δυο υποομάδες. Δυστυχώς σήμερα 12/1 και σύμφωνα με τα όσα μαρτυρά το trailer θα έρθουν τα πάνω κάτω και στην καλύβα των Διάσημων με πρωταγωνίστριες την Κάτια Ταραμπάνκο και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Συγκεκριμένα, σε μια μάζωξη που θα κάνουν στην καλύβα των Διάσημων η Ελευθερία Ελευθερίου παίρνει τον λόγο και αναφέρει πως κάποιοι δεν δουλεύουν ομαδικά στοχοποιώντας ουσιαστικά με τον τρόπο που το λέει την Κάτια, η οποία δεν δέχεται τις προσβολές και προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Οι φωνές και η ένταση ωστόσο ανεβαίνουν πολύ με τις δυο παίκτριες να χάνουν την ψυχραιμία τους.

Το σημερινό 12/1 trailer του Survivor

Από την άλλη όπως παρατηρείτε στα πλάνα για ακόμα μια φορά το αγώνισμα ασυλίας περιλαμβάνει έναν έντονο και δύσκολο στίβο μάχης, ο οποίος θέλει ταχύτητα, δύναμη και προσοχή! Το Youweekly.gr όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα σας έχει αποκαλύψει ήδη εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει! Ξέρετε άλλωστε πως οι πληροφορίες μας δεν πέφτουν ποτέ έξω οπότε... καλό θα ήταν να συνεχίσετε να διαβάζετε γιατί παρακάτω θα μάθετε κάτι που θα συμβεί στο παιχνίδι και θα φέρει τα πάνω κάτω...

Η παραγωγή του Survivor ετοιμάζεται να διαλύσει τις δύο ομάδες και να φτιάξει νέες

Συγκεκριμένα η αδυναμία των Διάσημων στα αγωνίσματα και οι συνεχόμενες ήττες - ειδικά η χθεσινή ήταν με μεγάλη διαφορά - έχουν προβληματίσει τόσο πολύ τους ανθρώπους της παραγωγής που τρέχουν για να... προλάβουν! Μπορεί να συνεχίζει να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης το Survivor, όμως μόλις αυξηθεί ο ανταγωνισμός στα υπόλοιπα κανάλια είναι δεδομένο πως το "Μαχητές" - "Μαχητές" στις νίκες θα κουράσει και θα διώξει τον κόσμο από τον ΣΚΑΙ!

Εκτός όμως ότι κουράζει είναι μαθηματικά βέβαια πως σε 2-3 μήνες θα έχουν μείνει ελάχιστοι Διάσημοι, με τους Μαχητές να είναι διπλάσιοι και τριπλάσιοι! Κάτι τέτοιο προβληματίζει πάρα πολύ την παραγωγή που δείχνει να έχει πάρει την μεγάλη απόφαση! Ποια είναι αυτή; Να διαλύσει Διάσημους και Μαχητές και να "χτιστούν" δύο νέες ομάδες από την αρχή!

Και πάμε τώρα στο μεγάλο ερώτημα! Αν παρθεί οριστικά η απόφαση πότε θα γίνει η διάσπαση; Σίγουρα ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς αλλά η παραγωγή σκέφτεται στις αρχές Φεβρουαρίου να προχωρήσει σε μια νέα μίξη ώστε να έρθει η ανατροπή! Τόσο σε... τσακωμούς όσο και αγωνιστικά μπας και φάνε λίγο και οι Διάσημοι!

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο Survivor 2 (σε προχωρημένο σημείο ωστόσο) αλλά και στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία (αρκετά νωρίτερα)! Και στις δύο περιπτώσεις ο λόγος ήταν διαφορετικός και είχε να κάνει με τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία ήταν ήδη πολύ χαμηλά! Αυτή την στιγμή τα νούμερα σαρώνουν και κάθε απόφαση η παραγωγή πρέπει να την πάρει μετά από πολύ και ώριμη σκέψη!