Ευτυχείτε: Το απίστευτο σαρδάμ της Καινούργιου - «Άννα Μαρία Βέλλη και Παλτή Σαλαγκούδη...»

Γλώσσα λανθάνουσα τ' αληθή λέγει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευτυχείτε: Το απίστευτο σαρδάμ της Καινούργιου - «Άννα Μαρία Βέλλη και Παλτή Σαλαγκούδη...»

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, σχολίασαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου να κάνει ένα επικό σαρδάμ με το όνομα της Ανθής Σαλαγκούδη στο πλατό.

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την έκπληξή της με το γεγονός πως η Άννα Μαρία Βέλλη δεν πήρε καμία ψήφο στο συμβούλιο του νησιού, ενώ η Ανθή Σαλαγκούδη πήρε μόνο δυο.

«Στο twitter γίνεται χαμός με Άννα Μαρία Βέλλη και Παλτή Σαλαγκούδη...Τις λένε παλτά ήθελα να πω. Εν τω μεταξύ η Ανθή είναι μια κοπέλα πάντα περιποιημένη τώρα τι πήγε να κάνει εκε...Όλο αυτό κατά τις βγαίνει.. Εγώ αν σκεφτόμουν να την πάρω στην εκπομπή μετά από αυτό δε θα την έπαιρνα..Τα 6500 χιλιάρικα δεν ισχύουν, με παίρνουν τηλέφωνο και με ρωτάνε κάθε μέρα. Ρε δεν ισχύουν αυτά τα λεφτά» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια του Survivor

Η 35χρονη Ανθή Σαλαγκούδη, για τους μη γνωρίζοντες, είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης Γιώργου Σαλαγκούδη. Ο Γιώργος Σαλαγκούδης υπηρέτησε ως Υφυπουργός επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή. Μάλιστα, εκλεγόταν για πολλά χρόνια βουλευτής στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Η κόρη του πρώην υπουργού, Ανθή Σαλαγκούδη, σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με τις σπουδές της, άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος. Από το 2002 και για 2 χρόνια, συνεργάστηκε με την εφημερίδα Μακεδονία και διάφορα ακόμηπεριοδικά. Παράλληλα, ήταν Υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν της Νομαρχίας Πέλλας.

Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010, η Ανθή Σαλαγκούδη εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3. Το 2012 μεταπήδησε στην τότε ΝΕΤ, όπου και παρουσίαζε μαζί με τον Γιάννη Δάρα το καθημερινό μαγκαζίνο «Μεσογείων 136».

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι η Ανθή Σαλαγκούδη εξελέγη δημοτική σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό του Κώστα Γκιουλέκα το 2010.

Η πρώτη εντύπωση η άφησε στην ομάδα της η Ανθή Σαλαγκούδη, από τον στίβο μάχης δεν ήταν και τόσο καλή όπως μπορείτε να παρατηρήσετε κι εσείς στο παρακάτω βίντεο:

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η Ανθή ήταν μια παρουσία που ο ΣΚΑΙ ήθελε απεγνωσμένα στο δυναμικό του και την... ακριβοπλήρωσε για να την πείσει να πει το ναι.

Η δημοσιογράφος που μπήκε στο ριάλιτι την Κυριακή, έχοντας συμφωνήσει εδώ και μέρες με την παραγωγή, διασφάλισε εβδομαδιαίες αποδοχές που την φέρνουν στην πρώτη θέση της λίστας της παραγωγής και θα λαμβάνει ποσό κοντά στις 6.500 ευρώ...