Survivor 4: Προσευχήθηκαν στο θεό του Survivor Αλέξης Παππάς και Γιώργος Κοψιδάς

Ποιος Σπαλιάρας και Χρανιώτης;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Προσευχήθηκαν στο θεό του Survivor Αλέξης Παππάς και Γιώργος Κοψιδάς

Οι Διάσημοι έχουν έρθει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση στο Survivor από την πρώτη στιγμή, αφού οι Μαχητές παίρνουν τις νίκες και εκείνοι φαίνεται πως έχουν… τρελαθεί από την πείνα, με αποτέλεσμα να προσευχηθούν για λίγο φαγητό.

Μετά τον άγριο καβγά, που σημειώθηκε ανάμεσα σε δύο παίκτριές τους, η νύχτα αποδείχθηκε εξαιρετικά δύσκολη, με το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας να πλησιάζει, εκεί όπου η νίκη είναι επιτακτική για τους Διάσημους, ώστε να μη βρεθούν εκ νέου σε θέση να ψηφίσουν στο συμβούλιο.

Survivor προσευχή

Με αυτό τον τρόπο, ο Αλέξης Παππάς, ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος ψηφίστηκε χθες από τους συμπαίκτες του και η Κάτια Ταραμπάνκο… προσευχήθηκαν στο θεό του Survivor μπροστά στη σημαία της ομάδας τους, προκειμένου να τους έρθει λίγο φαγητό, αν και το μοντέλο βρέθηκε περισσότερο σε θέση θεατή.

Φυσικά η προσευχή αυτή δε θα μπορούσε να μη μας φέρει στο μυαλό μνήμες από την επική προσευχή στον Ήλιο που είχε κάνει ο Γιώργος Χρανιώτης μαζί με τον Γιάννη Σπαλιάρα στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι.

Γιώργος Κοψιδάς: Πόσα λεφτά παίρνει την εβδομάδα από το Survivor 4

Μιας και οι συμπαίκτες του το βράδυ της Δευτέρας 11/1 τον ψήφισαν ως τον έναν από τους δυο προτεινόμενους παίκτες προς αποχώρηση - δείτε εδώ ποιος είναι ο άλλος - από το νησί του Survivor, δεν θα μπορούσαμε να μην σας αποκαλύψουμε ποιο είναι το κασέ του Γιώργου Κοψιδά, δηλαδή με πόσα λεφτά θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Είναι ένας από τους παίκτες που ψηφίζετε συνεχώς από την ομάδα των Διάσημων ενώ φέρνει πόντους και βοηθάει στην καλύβα. Για να συμβαίνει αυτό λογικά υπάρχει, ίσως, κάτι που έχει συμβεί και δεν το έχουν δείξει οι κάμερες αλλά... ποιος ξέρει...

Η αμοιβή του Γιώργου Κοψιδά από το Survivor

Κοψιδάς λεφτά Survivor

Μπορεί η Ανθή Σαλαγκούδη να είναι μια από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες, το ίδιο όμως δεν συμβαίνει και με τον Γιώργο Κοψιδά ο οποίος έκλεισε το deal των 3.5000 ευρώ την εβδομάδα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr.