Survivor 4: «Ξεμπρόστιασε» τους Διάσημους ο Παππάς - «Δεν απάντησε κανείς γιατί ψηφίστηκε ο Κοψιδάς»

Στρίμωξε τον Κονδυλάτο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: «Ξεμπρόστιασε» τους Διάσημους ο Παππάς - «Δεν απάντησε κανείς γιατί ψηφίστηκε ο Κοψιδάς»

Μπροστά ψηφίζουν οι Διάσημοι και στην καλύβα κρύβονται σχετικά με το γεγονός, ότι ο Γιώργος Κοψιδάς συγκέντρωσε ξανά πολλές ψήφους στο Survivor, με αποτέλεσμα για δεύτερη φορά να βρεθεί ως υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο Αλέξης Παππάς, ρώτησε για ποιο λόγο ψήφισαν τον Κοψιδά οι συμπαίκτες του ωστόσο δεν πήρε απάντηση.

Ο γνωστός ηθοποιός απόρησε στο τελευταίο συμβούλιο για το λόγο, που πήρε τέσσερις ψήφους και ισοψήφισε μαζί με τον Πάνο Καλίδη, σε μια ψηφοφορία που δεν είχε καμία λογική. Μια ομάδα με ηγέτη τον Περικλή Κονδυλάτο φαίνεται, όμως, ότι θέλει να τον βγάλει από τη μέση μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία νωρίτερα τσακώθηκε άγρια με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο Αλέξης Παππάς, όμως, εξέφρασε ευθέως την απορία για το λόγο, που ο Κοψιδάς ψηφίστηκε, αλλά με ορισμένους που τον ψήφισαν να είναι παρόντες, κανείς δεν πήρε την ευθύνη να απαντήσει. Πρώτος και καλύτερος ήταν ο Κονδυλάτος, ο οποίος εξηγούσε μεν στην κάμερα το λόγο, που ψήφισε τον Κοψιδά, αλλά μπροστά στον Παππά δεν είπε… κουβέντα, υποψιάζοντας για το ρόλο του.

Το Twitter έκραξε τους Διάσημους που ψήφισαν τον Κοψιδά στο Survivor

Η ψηφοφορία των Διάσημων στο Survivor 4, μετά την ήττα τους στο αγώνισμα ασυλίας, ολοκληρώθηκε και πολλοί από τους παίκτες, ψήφισαν τον Γιώργο Κοψιδά. Ανάμεσα σε αυτούς και η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία σχολιάστηκε με άσχημο τρόπο από το Twitter.

Η Γιώργος Κοψιδάς είναι ένας παίκτης που φέρνει πολλές νίκες στην ομάδα και η αλήθεια είναι πως σε αυτή τη φάση που βρίσκονται οι Διάσημοι, χρειάζονται έναν άνθρωπο που φέρνει αποτελέσματα στους στίβους μάχης και μάλιστα, μετά από μία βαριά ήττα.

Τη στιγμή, μάλιστα, που η έλευση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι φέρνει αγωνιστική ελπίδα, το να φύγει ένας δυνατός παίκτης από τους Διάσημους θα ήταν τεράστιο πισωγύρισμα, όσο αρνητικός κι αν είναι στη συμβίωση.

Το Twitter έκρινε πολύ αρνητικά την κίνηση αυτή των Διάσημων και συγκεκριμένα από τη μεριά της Ανθής Σαλαγκούδη και της Άννας Μαρίας Βέλλη, οι οποίες δεν φέρνουν νίκες στην ομάδα.

Twitter ΚοψιδάςTwitter Ανθή ΣαλαγκούδηTwitter Βέλλη